3 fremragende økologiske vine fra samme vinhus | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

3 fremragende økologiske vine fra samme vinhus | Grilltips.dk

3 fremragende økologiske vine fra samme vinhus
Søren (Grilltips)

der er mange fordomme omkring økologisk vin, men disse fordomme gør Costières de Nîmes til skamme, med deres dejlige og meget pris-venlige økologiske vine

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Fjerde generation
Costières de Nîmes er Rhône-dalens sydligste vingård, beliggende på grænsen til Camargue. Gården drives af fjerde generation og lægger hovedvægt på vine af høj kvalitet, også økologiske vine.

Nu kan du købe flere af vingårdens fremragende økologiske vine hos Vinoble.dk eller i en af kædens mange butikker rundt omkring i Danmark. På Grilltips.dk har vi smage både rød, hvid og rosé fra Costières de Nîmes og er mildest begejstrede for resultatet.

Økologisk vin har haft svært ved at trænge igennem på det danske marked, men der er ingen grund til at rynke på næsen af økovin, når det kan laves så godt som de gør det på Costières de Nîmes. Desuden er vinen absolut konkurrencedygtig på prisen, som ligger lige omkring kr. 100,- pr. flaske.

Rød: Costières de Nîmes, Château de Nages 2013 *** 3 stjerner
Trods 14% alkohol er denne røde Costières de Nîmes lækker sprød og frisk. Når den har stårt lidt i glasset kommer der mørke toner af lakrids, tobak og krydderier som peber. Meget frugtig eftersmag med både frisk- og sprødhed

Rosé: Costières de Nîmes, Château de Nages 2013 **** 4 stjerner
Denne rosé overrasker meget og er perfekt til mad fra grillen. Den er både fin og delikat i duften, mens smagen er meget kraftig, intens og fyldig, hvilket gør vinen perfekt til grillretter. Nyd den kølig til krydrede bøffer eller modne oste, det kan den godt bære.

Hvid: Costières de Nîmes, Château de Nages 2013 **** 4 stjerner
Lækker fedme og frugt i aromaen med nuancer af søde frugter som abrikos, fersken og tropiske frugter som passion og acacie. Smagen runder rigtig fint af med fin syre og god mineralitet.

TIP
Mangler du nyt udstyr, reoler eller andet grej til din vinkælder? Så besøg www.wineandbarrels.com her finder du ALT i lækkert udstyr til din vinkælder samt masser af tilbehør

Tags