3 spændende vine til julen 2015 | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

3 spændende vine til julen 2015 | Grilltips.dk

3 spændende vine til julen 2015
Søren (Grilltips)

Vin hører til ved julebordet, og det er vigtigt at du vælger vine med stor fylde og smag når du samtidig servere fede retter som and, flæskesteg og frikadeller. Her er tre rigtigt gode bud på vine til julebordet.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Domaine André Brunel 2013 – Grenache, IGP **** 4/5 stjerner
Her får man virkelig “value for money” til julemiddagen. Den legedariske Châteauneuf-mester André Brunel har skabt en vin der opfylder alle krav til en rigtig god julevin. Vinen har en stor og harmonisk bouquet fyldt med mørke og fuldmodne bær og den store fylde forbliver tilstede i smagen. En vin der passer perfekt til julebordet når der serveres and, flæskesteg eller kalvekød.
Julepris 2015: Kr. 69

Colchagua, Montes 2013 – Cabernet Sauvignon Reserva **** 4/5 stjerner
Her er endnu en fremragende vin til julemaden og ikke mindst til mad fra grillen. Denne gang er vinen fra Chile, hvilket smages i de modne bær som solbæk og hindbær, mens eftersmagen tydeligt bærer præg af fadlagringen, der giver vinen en smuk blød afslutning. Server vinen til and eller flæskesteg og anden mad fra grillen.
Julepris 2015: Kr. 79,-

Salcheto Soc. Agr. S.R.L. 2014 – Økologisk Rosso Di Montepulciano DOC ***** 5/5 stjerner
Her er en ganske fremragende økologisk vin med karakter og finesse. Et utroligt lækkert glas vin der er både enlelt og utroligt velsmagende, med fin afrundet tannin og syre, men samtidig med en lethed der gør den utroligt drikbar til de fleste retter. Server den gerne til både and, flæskesteg, okse og kalvekød fra grillen.
Julepris 2015: Kr. 119,-

Du kan læse om alle vinene og finde mere inspiration til julens vine i Vinobles Jule-vin-avis her >>

Køb vinen på www.vinoble.dk eller i en af de mange lokale Vinoble vin-forretninger.

Vin julemad og vin til grill