Alamos Malbec – en grillvin til vildt og oste | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Alamos Malbec – en grillvin til vildt og oste | Grilltips.dk

Alamos Malbec 2014 – en grillvin til vildt og oste
Søren (Grilltips)

Vine fra Argentina er ofte kendetegnet ved stor fylde, varme og masser af krydderier. Det tørre og varme klima er perfekt til Malbec druen, der danner grundlag for denne Alamos Malbec 2014.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Oksesteg, vildt, lam og indbagte oste
Alamos Malbec er en dejlig hverdagvin til kødretter fra grillen. Det er en kraftig, men også afbalanceret vin med toner af mørke blommer, peber, vanilje, chokolade, og med en fin afrunding. Det er en vin der skal drikkes til kød eller kraftige oste, gerne indbagt i grillen, og det er en vin, der tåler at blive trukket op en halv time inden servering, eller hældt på karaffel, så den får lidt luft. En dejlig vin til prisen. Prøv den f.eks. til Indbagte oste i grillen >>

5 stjerner – Berlingske
“Great value og Personal Favorite” – Wine Spectator Magazine
Anbefalet i Spis Bedre
Robert Parker giver 98+ pts til Catenas topvin, 2004 Nicolas Catena Zapata

Læs meget mere om Alamos Malbec Mendoza Catena 2014, og bestil den her >> 

Catena omtales som én Sydamerikas bedste vinproducenter
Familien Catena flyttede til Argentina fra Italien i 1898 og Nicola Catena plantede sin første Malbec mark i 1902, hvorefter sønnen Nicolas Catena overtog ledelsen i 1963. Fra starten i 1902 og til Nicolas overtog, havde gården kun produceret vine til lokalmarkedet, men efter et ophold i Californien og talrige vinbesøg i Napa Valley i 80´erne, fik Nicolas inspiration til at forbedre sine vine, og gøre dem endnu bedre end dem han havde smagt i USA. I slutningen af 80´erne tog produktionen fast, og snart begyndte omverdenen at få øjnene op for Nicolas Catena og hans fremragende vine. Siden er Catena blevet udråbt til ét af Argentinas bedste vinhuse, og selveste Robert Parker har tildelt vinen 2004 Nicolas Catena Zapata hele 98+ point og udtalt; “It strikes me as being Argentina’s equivalent of a great vintage of Lafite-Rothschild.” Med andre ord, Nicolas Catena laver fremragende vin, og kan leverer vine til fornuftige priser, der slår dyrere vine fra f.eks. Frankrig og Spanien.