Bedre end Amarone, meget billigere, grillvin | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Bedre end Amarone, meget billigere, grillvin | Grilltips.dk

Bedre end Amarone og meget billigere – Perfekt til grill
Martin Bang Uhrenholt

En god grillvin skal have fylde og kunne passe til mad med krydderier og god stegeskorpe. Vinen skal altid passe til maden, og denne fremragende Primitivo passer til grillretter med krydret oksekød, lam og svinekød.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

2 mænd med ambitioner
Canadieren Mark Shannon og norditalieneren Elvezia Sbalziero slog sig, i slutningen af 1990´erne sammen, og besluttet at de ville fremstille udsøgt vin af høj kvalitet. De slog sig ned i bunde af Italien, nærmere bestemt i Puglia, hvor Primitivo-druen var fremherskende. Her opkøbte de druer fra nogle af regionens bedste vinbønder og sammen har de nu skabt en række fremragende, og samtidig prisbeviste vine.

A Mano Imprint Appassito Primitivo Puglia 2013
Vinen er i stil med den legendariske Amarone, er fremstillet på tørrede Primitivo-druer, og har mange af de samme karaktertræk. Stor fylde, dyb rød farve og med en duft af mørke bær. I smagen er der masser af mørke røde frugter, krydret lakrids og afstemt sort peber. Vinen har en flot og blød afslutning og er en udsøgt smagsoplevelse. Dette er en ægte ”Value for money” vin, til under kr. 100,-

*Tilbudsprisen er ved køb af 12 stk. Slå dig sammen med din nabo eller bedste ven, så er der 6 flasker fremragende grillvin til hver, og til en ABSOLUT fremragende pris!