Fremragende grillvin Bodagas Condado de Haza | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Fremragende grillvin Bodagas Condado de Haza | Grilltips.dk

Bodagas Condado de Haza 2012 – Fremragende grillvin
Søren (Grilltips)

Spanske vine er ofte kendetegnet ved stor fylde og stor smag, og det er lige hvad man kan sige om Condado de Haza fra 2012. Dette er en vin der vil klæde de fleste grillretter, og henrykke både dig og dine gæster.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Når jeg anmelder vine til grill, er det vigtigt at det er vine jeg kan stå inde for. Kvaliteten skal være i orden og prisen skal være rimelig. Denne vin passer perfekt i begge kategorier. Det er en vin med masser af frugt, stor fylde og fremragende smag med noter af mørke modne bær, vanilje og et ganske fint strejf af mørk chokolade. Vinen passer perfekt til rødt oksekød, lam, dyrevildt med kraftig sauce, krydret fjerkræ og modne eller indbagte oste. Condado de Haza høster fine anmeldelser hver eneste år, og denne årgang 2012 har blandt andet fået hele 93 point i det anderkendte Wine Spectator. Det er velfortjent!

Se prisen og købe denne skønne og temperamentsfulde grillvin her >>

Læs meget mere om Alejandro Fernandez, manden bag Condado de Haza og Pesquera, og læs om udviklingen af Condado de Haze her >>