Cuvée Excellence 2010 en fremragende Bordeaux | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Cuvée Excellence 2010 en fremragende Bordeaux | Grilltips.dk

Cuvée Excellence 2010 – en fremragende Bordeaux
Søren (Grilltips)

Det er ikke altid nemt at finde god Bordeaux vin i danmark, og mange gange er jeg blevet skuffet, men hvis du skal kigge de rigtige steder, kan du stadig finde klassevin fra Bordeaux i Danmark

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

I løbet af julen, jeg smagt en del forskellige dejlige vine til julebordet. Én af de vine der for alvor stak ud, var en fremragende Bordeaux fra Chateau de Potiron, Cuvée Excellence 2010.

Der er langt imellem gode vine fra Bordeaux i Danmark, da den danske marked ofte snydes for de bedste Bordeauxvine, der sendes til østen, frem for nordeuropa. Denne Bordeaux er en fremragende køb til prisen.

Den åbner med noter af frisk frugt, solbær og hindbær og runder af med en tilpas balance mellem tanniner og syre. En frisk og velproportioneret vin til vildt, steg og fjerkræ.

Hvis du køber den som ”fælleskøb” hos danske Vinobis, er prisen helt nede omkring 116,- pr. flaske, hvilket absolut er en fair pris for denne vin.

Se mere om ”fælleskøb” og vinene hos www.vinobis.dk eller gå direkte til tilbuddet her >>

Vin fra Bordeaux

Fremragende Bordeaux vin fra Vinobis

Tags