Domaine Bohrmann - Crémant de Bourgogne Rosé | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Domaine Bohrmann - Crémant de Bourgogne Rosé | Grilltips.dk

Domaine Bohrmann – Crémant de Bourgogne – Rosé
Søren (Grilltips)

Domaine Bohrmann er et lille og meget spændende vinhus i Bourgogne. Her produceres både fremragende rødvin, hvidvin og Crémant de Bourgogne Rosé.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

På Grilltips.dk har jeg haft øren af at smage både de røde og de hvide vine fra Bohrmann, og har været overrasket hver eneste gang, over kvaliteten der er ganske fremragende. Bohrmann er et lille vinhus, men de formår at frembringe vine der er de allerstørste Bourgognehuse værdig. Nu er turen kommer til deres Crémant, som netop er hældt i glasset.

Crémant de Bourgogne – Rosé ***** 5/5 stjerner
Der har altid været noget romantisk og eksklusivt over rosé champagne og crémant, og jeg har igennem årene smagt nogle af verdens bedste af slagsen. Bohrmanns Crémant ligger helt deroppe med de bedste. En fantastisk lækker frisk og tør crémant, med en sjælden fin syrebalance, der gør, at man har lyst til at drikke en flaske mere, når den første er tom. En fantastisk lækker Crémant, som kommer til at stå på bordet hele sommeren på terassen. Nyd den til friske frugter, frugtsalat, fiskeretter, milde oste eller bare som et hyggeligt glas på terrasen med lidt saltmandler, oliven eller kiks.

Bestil allerede nu til sommeren
Denne Crémant kan købes hos importøren Vinoble i Vejle. Ring eller skriv til Jesper, så skal han nok sørge for at du får din beholdning af Crémant Rosé til sommeren. Besøg Jesper her: www.vinoblevejle.dk

De kan også læse mere om producenter her: www.domaine-bohrmann.com/

champagne, Cremant

Crémant Rosé fra Domaine Bohrmann

Tags