Forslag - Grillvine til sommerens grillretter | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Forslag - Grillvine til sommerens grillretter | Grilltips.dk

Gode grillvine til forårets grillretter
Søren (Grilltips)

Det kan være svært at finde en vin der passer godt til grillmaden, da det kræver noget af både vinen og maden. Derfor kommer Grilltips.dk med forslag til gode grillvine i samarbejde med Philipsonwine.com

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Her er to gode bud på grillvine, der begge er til at betale for penge, og som begge giver 2value for money” altså er rigtig fine til prisen. Del en kasse med en ven eller to, så har I alle sammen vin til et par gode grillmiddage.

FIRST DROP MOTHER´S MILK BAROSSA VALLEY SHIRAZ 2012 – Til de røde bøffer
Dette er en spændende vin fra en fremadstormende, ung, australsk vinbonde ved navn Matt Gant. Han har, på kort tid, vist at han har et stort talent for vinproduktion, hvilket allerede har vundet ham mange hædersbevisninger, blandt andet hele to titler som ”Young Winemaker Of The Year”, samt en masse andre flotte anderkendelser.

Denne vin er utroligt lækker og intens, med masser af fylde og fine toner af læder, tobak og mærk chokolade. Der er også mørke bær, solmodne hindbær og et fint strejf af krydderier. Vinen har en fin balance mellem syre og alkohol, og er perfekt til en grillet pebersteak med hjemmelavet whiskeysauce.

Læs mere om, og betil First Drop Mother´s Milk her >>

FELINO MALBEC MENDOZA VIÑA COBOS 2012 – Perfekt til stegen eller kyllingen
Når man siger Cobos siger man samtidig Nicolas Catena og dermed toppen af poppen indenfor argentinsk vin. På vingården laves nogen af de mest eftertragtede og efterspurgte vine, og der er rift om flaskerne når de kommer på markedet. Vinhuset laver 4 niveauer af vine, og Felino som vi drikker her, er deres første niveau. Det er dog på ingen måde en dårlig vin, tværtimod.

Det er en utroligt flot og intens vin med en helt fantastisk smag og fylde. Der er toner af mørke bær, anis, lakrids og en smule mineralsk eftertone. Vinen er flot i farven, og balancere utroligt flot. En kompleks vin, der allerede på dette niveau viser Viña Cobos ekstraordinære klasse.

Læs mere og bestil Felino Malbec Mendoza her >>