Vine fra de største producenter – hos Vindoro | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vine fra de største producenter – hos Vindoro | Grilltips.dk

Grillvin fra de største producenter – hos Vindoro
Søren (Grilltips)

Uanset om du er til rødvin, hvidvin, rosé eller Champagne, kan du finde et lækkert udvalg af to kvalitets vine his Vindoro. Her kan du både få vine til en fornuftig pris, til hverdagen, og seriøse klassikere der tages frem til festlige lejligheder. Her er grillvin til alle lejligheder

Hverdagsvine fra gode producenter.
Der er en fint udvalg af ”hverdagsvine” fra gode vinhuse i både Italien, Spanien, Argentina, USA, Australien og Sydafrika, og priserne starter under Kr. 100,- pr. flaske. Du kan finde lette vine til velkomst og forretter, der er et stort udvalg af den mellem kraftige vine, der egner sig perfekt til hovedretter og mad fra grill, og der er de helt store vine, der skal serveres til gourmet maden, og de helt specielle stunder, hvor der skal noget ekstra godt på bordet.

Rødvine fra de helt store huse
Her finder du blandt andre topvine fra USA og Frankrig, for eksempel de fremragende vine fra Bourgogne producenten Pierre Lamotte, der blandt andet producerer Nuits-Saint-Georges og Pommard i verdensklasse. Det er også værd at nævne den legendariske 2 cru. vin fra den franske top producent Château Leoville Barton.

Der er også fremragende amerikanske vine på menukortet, fra blandt andet Clarendon Hills i Californien og Joseph Phelps fra Napa Valley, områder der typisk er mestre i druen Zinfandel. Der er også en stribe store italienske vine til salg, blandt andre Argiano, Gaja, Sassicaia og Solaia. Her er der virkelig tale om topvine fra Italien, der bør nydes ved en særlig lejlighed, til noget rigtig lækker mad.

Champagner til alle
Der føres også en række lækre vine fra Champagne, blandt andet fra det legendariske Bollinger, der er Agent 007, James Bond´s favorit Champagne samt de lækre bobler fra Drappier og Delamotte. Der er bobler for enhver pengepung, hvor priserne starter ved kr. 299,- for den ganske fremragende Drappier og prisen slutter helt oppe under skyderne ved den legendariske BOLLINGER CHAMPAGNE VIEILLES VIGNES FRANCAISES fra 2006 med en listepris på kr. 5999,-