Indlæg | Grilltips.dk - Part 44
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Indlæg | Grilltips.dk - Part 44

Stegt flæsk på grillen – Nemt, lækkert og mindre fedt

28. august 2014 |

Stegt flæsk på grillen er meget nemmere end det lyder, men du skal holde øje med det så det ikke brænder. Her er opskriften på stegt flæsk på kulgrill og gasgrill

OPSKRIFT (4 pers) 1000 gram usaltet flæsk i skiver … LÆS MERE

Øl

Smagning: Eksport øl ved grillen, og i sommervarmen

23. august 2014 |

Udvalget af eksport-øl i de danske supermarkeder har aldrig været større, og når man står ved hylden med øl, kan det være svært at vælge. Udvalget er enormt, så hvad skal man vælge?

Ikke sponsoreret indhold – På eget initiativ og … LÆS MERE

Indbagt is i grillen – Opskrift på Baked Alaska

23. august 2014 |

Det lyder måske meget kompliceret, men det er det ikke. Kunsten er en meget varm grill, og en god marenge og tålmodighed. Her er opskriften på indbagt is i grillen, også kaldet Baked Alaska

OPSKRIFT (6-8 pers.) 1 lagkagebund 1 … LÆS MERE

Fisk på grillen – Opskrift på fisk i fad

23. august 2014 |

Fisk på grillen er nemt at gå til, uanset om du tilbereder fisken direkte på grillristen eller om du bruger en foliebakke. Her er en nem og lækker opskrift på fisk i foliebakke med grønsager.

OPSKRIFT (4 pers.) 6-8 rensede … LÆS MERE

Porchetta i grill – en kulinarisk oplevelse og herremad

23. august 2014 |

Opskriften på Porchette stammer fra Italien og menes at udspringe fra den romerske by Ariccia. Retten laves at et ridset svineslag, fyldt med krydderurter og langtidsstegt i grillen. Her er opskriften på Porchetta i grill.

OPSKRIFT (8-10 personer) 2½ … LÆS MERE

Grillede svampe med krydderolie og ost

23. august 2014 |

Svampe er lækre som tilbehør til et stykke grillet kød, eller som del af en tapas tallerken. Portobello svampe er perfekte til Tapas på grill, og hvis du krydre dem godt, og fylder dem med ost, er du sikker på … LÆS MERE

Kyllingespyd med kokos og lime

23. august 2014 |

Kylling er utroligt populært på grill, og kylling på spyd er et hit hos både børn og voksne. Lad kyllingen marinere i et par timer, og grill dem på 10 minutter. Nemt og lækkert. Her er opskriften på kyllingespyd.

OPSKRIFT … LÆS MERE

Pesto – Hjemmelavet pesto er nemt og superlækkert

19. august 2014 |

Pesto kan laves på mange måder og med mange forskellige ingredienser. Den traditionelle pesto laves med basilikumblade, olivenolie, pinjekerne og ost. Her er opskriften på hjemmelavet pesto.

OPSKRIFT 1 stor håndfuld friske basilikumblade (en hel potte fra supermarkedet) 2-3 fed … LÆS MERE

Røgning i grill – Lad røgen krydre din mad

19. august 2014 |

Rygning eller røgning som det egentligt hedder, er en ældgammel tradition, der sammen med saltning og tørring har været brugt til at konservere fødevarer i tusindvis af år. I dag er røgning af fødevarer også noget vi gør for at … LÆS MERE

Hollandaise sauce – En udfordring der smager fantastisk

18. august 2014 |

Hollandaise sauce er ikke den nemmeste sauce at lave, men når du først har lært det, er det ingen sag at trylle en fantastisk sauce frem. Den er fremragende til fisk eller hældt henover grillede asparges. Her er opskriften på Hollandaise … LÆS MERE