Indlæg | Grilltips.dk - Part 44
Stegt flæsk på grillen – Nemt, lækkert og mindre fedt
28. august 2014 | Grilltips.dkStegt flæsk på grillen er meget nemmere end det lyder, men du skal holde øje med det så det ikke brænder. Her er opskriften på stegt flæsk på kulgrill og gasgrill
OPSKRIFT (4 pers) 1000 gram usaltet flæsk i skiver … LÆS MERE
Smagning: Eksport øl ved grillen, og i sommervarmen
23. august 2014 | Grilltips.dkUdvalget af eksport-øl i de danske supermarkeder har aldrig været større, og når man står ved hylden med øl, kan det være svært at vælge. Udvalget er enormt, så hvad skal man vælge?
Ikke sponsoreret indhold – På eget initiativ og … LÆS MERE
Indbagt is i grillen – Opskrift på Baked Alaska
23. august 2014 | Grilltips.dkDet lyder måske meget kompliceret, men det er det ikke. Kunsten er en meget varm grill, og en god marenge og tålmodighed. Her er opskriften på indbagt is i grillen, også kaldet Baked Alaska
OPSKRIFT (6-8 pers.) 1 lagkagebund 1 … LÆS MERE
Fisk på grillen – Opskrift på fisk i fad
23. august 2014 | Grilltips.dkFisk på grillen er nemt at gå til, uanset om du tilbereder fisken direkte på grillristen eller om du bruger en foliebakke. Her er en nem og lækker opskrift på fisk i foliebakke med grønsager.
OPSKRIFT (4 pers.) 6-8 rensede … LÆS MERE
Porchetta i grill – en kulinarisk oplevelse og herremad
23. august 2014 | Grilltips.dkOpskriften på Porchette stammer fra Italien og menes at udspringe fra den romerske by Ariccia. Retten laves at et ridset svineslag, fyldt med krydderurter og langtidsstegt i grillen. Her er opskriften på Porchetta i grill.
OPSKRIFT (8-10 personer) 2½ … LÆS MERE
Grillede svampe med krydderolie og ost
23. august 2014 | Grilltips.dkSvampe er lækre som tilbehør til et stykke grillet kød, eller som del af en tapas tallerken. Portobello svampe er perfekte til Tapas på grill, og hvis du krydre dem godt, og fylder dem med ost, er du sikker på … LÆS MERE
Kyllingespyd med kokos og lime
23. august 2014 | Grilltips.dkKylling er utroligt populært på grill, og kylling på spyd er et hit hos både børn og voksne. Lad kyllingen marinere i et par timer, og grill dem på 10 minutter. Nemt og lækkert. Her er opskriften på kyllingespyd.
OPSKRIFT … LÆS MERE
Pesto – Hjemmelavet pesto er nemt og superlækkert
19. august 2014 | Grilltips.dkPesto kan laves på mange måder og med mange forskellige ingredienser. Den traditionelle pesto laves med basilikumblade, olivenolie, pinjekerne og ost. Her er opskriften på hjemmelavet pesto.
OPSKRIFT 1 stor håndfuld friske basilikumblade (en hel potte fra supermarkedet) 2-3 fed … LÆS MERE
Røgning i grill – Lad røgen krydre din mad
19. august 2014 | Grilltips.dkRygning eller røgning som det egentligt hedder, er en ældgammel tradition, der sammen med saltning og tørring har været brugt til at konservere fødevarer i tusindvis af år. I dag er røgning af fødevarer også noget vi gør for at … LÆS MERE
Hollandaise sauce – En udfordring der smager fantastisk
18. august 2014 | Grilltips.dkHollandaise sauce er ikke den nemmeste sauce at lave, men når du først har lært det, er det ingen sag at trylle en fantastisk sauce frem. Den er fremragende til fisk eller hældt henover grillede asparges. Her er opskriften på Hollandaise … LÆS MERE