Grillvin fra Rumænien La Umbra Pinot Noir | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Grillvin fra Rumænien La Umbra Pinot Noir | Grilltips.dk

La Umbra Pinot Noir 2014 – Grillvin fra Rumænien
Søren (Grilltips)

Vin fra Rumænien og Transsylvanien er ikke noget man ser hver eneste dag i Danmark, men her er en grillvin der absolut er værd at smage. Kvaliteten er i top og prisen i bund, Hvad kan man ønske sig mere?

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

La Umbra Pinot Noir 2014 er en fremragende grillvin til lette retter med kylling, tapas, pasta og lette oste. Det er en frisk og sprød vin, der kan nydes kølig, med en dejlig balance mellem sødme og syre der sjældent opleves i en vin til den pris. Vinen har høstet mange anerkendelser hos førende vinanmeldere, og har høstet topkaraktere hos blandt andre Politikens vinanmelder der giver den 5 stjerner, det samme gør Finansbureauet og mange flere.

Se prisen og køb denne fremragende Pinot Noir her >>

Pinot Noir druen, danner normalt grundlaget for de legendariske vine fra Bourgogne i Frankrig, men også oversøiske destinationer som New Zealand, Australien og USA har fremtryllet fantastiske vine på denne drue. I tilfældet med La Umbra Pinot Noir bliver vi i Europa, nærmere bestemt Rumænien, der eller ikke er kendte for de store, legendariske vine. Her ligger vinhuset Halewood Wines, der er et samarbejde mellem den engelske importør John Halewood og rumæneren Dan Muntean. I første omgang købte man druer af lokale bønder, men lavede selv vinen. Men her 10 år efter grundlæggelsen, er Halewood Wines vokset til at være en af de største vinmarksejere i Rumænien med over 350 ha i Transsylvanien. Læs mere om Halewood Wines her >>