Lenotti Le Carsare Ripasso 2012 | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Lenotti Le Carsare Ripasso 2012 | Grilltips.dk

Lenotti Le Carsare Ripasso 2012
Søren (Grilltips)

Her er endnu en fremragende grillvin, denne gang fra italienske Lenotti. Du får virkelig value for money her, så det er med at slå til, mens den stadig er på lager.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Fremragende, ganske enkelt fremragende!
Her er en vin, der passer perfekt til de fleste grillede kødretter, oste og store desserter. Med dejlige toner af store røde bær som kirsebær og hindbær og kaffe, chokolade og nødder, kombineret med en friskhed og fylde, der sjældent findes i vine i denne prisklasse. Lenotti har skabt en fremragende grillvin, som du vil nyde fra ende til anden.

Lenotti Ripasso ”Le Crosare” bliver fremstillet efter produktionen af Amarone og Recioto, på de tørrede Corvina, Molinara og Rondinella druer. Man starter en ny gæring på resten af Amarone/Recioto produktionen. Ganske enkelt, hælder man den lækre, friske Valpolicella Classico rødvin på de drueskaller der er tilbage i gæringskarret efter gæringen af Amaronen. Dette starter en ny gæring, der giver en meget fyldig, men også frisk vin, der i dette tilfælde er blevet ganske fremragende.

5 store og velfortjente stjerner *****
En ganske fremragende Ripasso, der har høstede hele 5 stjerner i Ekstra Bladet der skrev: “Godt eksempel på en ripasso som vil slå mange amarone vine”. Vinen høster ligeledes 5 stjerner her på Grilltips.dk, hvor vi var helt vilde med den! Køb vinen på www.vinoble.dk

Ved Gardarsøens bred.
Lenottis vingård ligger i udkanten af byen Bardolino lige ved Gardasøens bred i umiddelbar nærhed af de smukke bakker omringet af vinmarker og oliventræer.