Rosé med et strejf af Hollywood - Jolie/Pitt | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Rosé med et strejf af Hollywood - Jolie/Pitt | Grilltips.dk

Rosé med et strejf af Hollywood – Jolie/Pitt
Søren (Grilltips)

“Der er rødvin, der er hvidvin – og hvis man blander dem, så er der råååsé!” – et kært citat fra en satireserie på DR. Sådan forholder det sig gudskelov dog ikke, med en enkelt undtagelse….

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Det kræver en dygtig winemaker
En rosévin fremstilles af blå druer, ligesom rødvin. Druemosten i en rosévin har blot en mere kortvarig kontakt med drueskindet, hvilket giver rosévinen lidt mindre farve. Processen kaldes i fagsprog maseration. Det er med andre ord en skrøne, at rosévin er en blanding af rød- og hvidvin (kun med enkelte undtagelser i Champagne). Kompleksiteten ved at producere rosévin er lige så stor som andre vine og kræver en dygtig winemaker.

Angelina og Brad Pitt står bag Miraval
Den fantastiske rosé Chateau Miraval, som ejes af Angelina og Brad Pitt, er blevet kåret verdens bedste rosé iflg. Wine Spectator. Her er tale om helt unik kvalitet, som er blevet revet væk, så snart den kom til salg. Philipson Wine har en lille rest, som de sælger til kun 109,95 v/køb af 12 flasker.

Miravel Rosé Provence – til en super pris og FRI FRAGT!
Brug kuponkoden GRILLTIPS for at få tilbudsprisen samt GRATIS levering v/12 fl.! Gælder kun til 01-05-2016! Klik her for at bestille >>

rosévin fra Angelina Jolie og Brad Pitt

MIRAVAL ROSÉ PROVENCE ANGELINA JOLIE-BRAD PITT & PERRIN