Sikker udfasning af gammelt it-udstyr | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Sikker udfasning af gammelt it-udstyr | Grilltips.dk

Sikker udfasning af gammelt it-udstyr
Søren (Grilltips)

Når din virksomhed skal have udskiftet hardware it-udstyr, kan der ligge mange penge gemt i det gamle udstyr, og samtidig kan der være udfordringer ved at bortskaffe det gamle it-udstyr sikkert og forsvarligt. Dernæst er det meget vigtigt at den virksomhed der skal bortskaffe den forældede it-udstyr, kan garantere at al gamle data slettes, og ikke kan gendannes.

Sponsoreret indhold

Når Jeres gamle it-udstyr skal udskiftes, sikre brugt-it.dk at udstyrets levetid forlænges, da størstedelen kan genbruges, hvilket i sidste ende er gavnligt for din virksomheds bundlinje, og samtidig er mere skånsomt for miljøet. Når udstyret genanvendes, betyder det, at miljøet skånes for skadelige stoffer og kemikalier, hvilket er sund for miljø og virksomhedens CSR-strategi.

Når brugt-it.dk står for udfasningen af din virksomheds brugte it-udstyr, garanteres samtidig at al udstyr bliver slettet korrekt, så ingen gamle data er tilgængelige for kommende brugere. Når man arbejder med brugt IT hardware og generelt brugt hardware, er sikker datasletning et must. Hos brugt-it.dk benytter de den sikreste metode til sikker datasletning, nemlig slettemetoden US DoD 5220.22-M der er markedets sikreste metode til at sikre en sikker datasletning. Med denne metode grilles al udstyret, ikke i ordets bogstavelige betydning, men grilles rent teknisk, så ingen gamle data forbliver, og dermed så ingen gamle data kan genskabes af nye ejere ud det brugte it-udstyr.

Brugt-it.dk overholder alle datatilsynets krav til sikker datasletning ved at benytte de omtalte metoder (US DoD 5220.22-M og HMG Infosec No. 5. standard). Dette er din garanti, for at du får det maksimale ud af virksomhedens brugte it-udstyr. Virksomheden får penge i kassen, udstyret bortskaffes på forsvarlig vis, og alt hvad der kan genbruges, genbruges til gavn for miljøet.
Så hvis din virksomhed råder over brugt IT-hardware er det en god idé at lade brugt-it.dk løse opgaven med bortskaffelse og sikker datasletning.