Skal din virksomhed udskifte IT-løsning? | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Skal din virksomhed udskifte IT-løsning? | Grilltips.dk

Skal din virksomhed udskifte IT-løsning?
Søren (Grilltips)

For mange virksomheder er IT og udskiftning af IT en opgave, der virker uoverskuelig og dyr. Derfor udskydes beslutningen ofte, hvilket er mere til skade end til gavn for virksomheden. Tag tyren ved hornene og hyr den hjælp der skal til – Sponsoreret indhold.

Der er ikke noget som ERP systemer der ikke fungerer og IT-udstyr der ikke lever op til tiden krav. Dårligt IT-udstyr er med til at gøre din arbejdsdag længere, problemfyldt og i de fleste virksomheder er dårligt IT udstyr den største faktor i manglende vækst og udvikling.

Virksomheden 3 Step IT er blev grundlagt i Finland i 1997, har specialiseret sig i arbejdet med regelmæssig udskiftning af virksomheders vitale IT-løsninger indenfor stationære og bærbare computere. De leverer it udstyr til virksomheder i alle størrelser. 3 Step IT står for hele processen, lige fra finansiering, leasing og bæredygtige løsninger med lang livscyklus for øje, og samtidig med virksomhedens behov for øje. 3 Step IT er med andre ord eksperter indenfor asset management af IT.

Det er ikke kun af teknologiske årsager at man skal revidere eller udskifte sit IT-udstyr med jævne mellemrum. Der ligger en masse tabt økonomi skjult i dårlige IT-løsninger, og derfor er det med at sikre en konstant optimering af medarbejderen og deres IT-udstyr. Med den rette IT-løsning forøger man også medarbejdernes produktivitet, og dermed hæver effektiviteten i virksomheden.

3 Step It er med hele vejen, når der skal udskiftes IT i din virksomhed, og de følger processen hele vejen igennem, så du og ledelsen trygt kan se virksomhedens produktivitet og effektivitet stige i takt med at IT- udstyret forenkler medarbejderens hverdag.

3 Step IT arbejder ud fra nogle simple med meget effektive værdier som: Positive og passionerede medarbejdere, der holder hvad de lover, leverer til tiden og altid udvikler sig for at forbedre slutproduktet som leveres til kunden. Med alle disse værdier i bagagen, og med deres mere end 20 år erfaring fra branchen er 3 Step It en solid og troværdig partner.