Skal du shoppe tøj så prøv mr.dk | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Skal du shoppe tøj så prøv mr.dk | Grilltips.dk

Skal du shoppe tøj så prøv mr.dk
Søren (Grilltips)

Vi mænd har sjældent tid til at shoppe tøj, i en travl hverdag, og derfor er det fedt når man kan shoppe tøj online, mens man sidder på kontoret, i bussen eller toget på vej til eller fra arbejde.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Se det store udvalg
Når du shopper herretøj online på https://www.mr.dk/ kan du vælge imellem et hav af lækre mærker og styles. Der er noget for enhver smag, og når du har fundet det tøj du gerne vil have, kan du med få klik få det sendt hjem til dig selv, eller få det leveret i en pakkeboks eller på din arbejdsplads. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien der sætter grænser.

Masser af gode tilbud
På mr.dk er der masser af gode tilbud og muligheder for at spare penge på dit tøjkøb. For eksempel tilbyder mr at du kan få rabet ved at købe to stykker tøj fra den samme prikategori, dermed kan du spare en del penge ved tilbud som 2 for kr. 500, 2 for kr. 600 og 2 for kr. 700.

Du får fri fragt ved køb over kr. 499,- og levering indenfor 1-2 hverdage. Samtidig kan alt tøj købt på mr.dk byttes i alle mr´s butikker, og du har desuden altid 14 dages fuld returret. Med andre ord, der er tænkt på det hele hos Mr, og du vil hurtigt finde dig godt tilrette i deres webshop.

Så uanset om du mangler et par nye skjorter, et par jeans eller bare skal have den helt store tur med jakkesæt eller smoking, kan Mr.dk hjælpe dig, og du har fuld tryghed når du handler online med Mr. Så hold dig ikke tilbage, og shop amok i deres kæmpe store og lækre webshop