Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Smart opbevaring hos Depothuset

Smart opbevaring hos Depothuset
Søren (Grilltips)

Ofte har man et par flyttekasser stående og rode i kælderen eller garagen, og som tiden går, pakker man flere og flere ting ned, som man gerne vil gemme. Hos os lægger vi ting til side til børnene til den dag de skal flytte hjemmefra, men det fylder!

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Skal du flytte?
Når man flytter, er det ikke altid at der plads til alt indboet, og ofte ender man med at have en stak flyttekasser stående, som fylder, optager plads og sjældent bliver taget frem. Hjemme hos os samler vi sammen til den da børnene skal flytte hjemmefra, så når vi køber f.eks. nye køkkenting, pakker vi de gamle, brugbare, køkkenting ned til børnene, men pladsen mangler. Derfor har vi vores flyttekasser stående i en opmagasinering i nærheden af der hvor vi bor, og der bliver vores indbo opbevaret indtil vil skal bruge det igen.

Har du arvet?
Hvis man arver en masse indbo fra et afdød familiemedlem er det en god ide at sætte tingene i en opbevaring, indtil man får det set igennem, og besluttet hvad de skal gemmes, hvad der skal sælges og hvad der skal smides ud. Depothuset tilbyder billig opbevaring af dit indbo, så det altid er sikret, og tilgængeligt når du har brug for det.

Så uanset hvad dit behov er, kan depothuset hjælpe dig. Her tilbyde opbevaring fra Kr. 300 om måneden, og sikkerheden er i top. Depothuset har både opvarmede faciliteter, alarm og vagt, der er sikret adgangskontrol og 24 timers videoovervågning, så dine ting er i de bedste hænder hos depothuset.

Her kan du finde dit lokale depothuset:

Depothuset
info@depothuset.dk
Tlf.: 55 55 19 19

Depothuset – Egå ved Aarhus
Kringelled 6, 8250 Egå

Depothuset – Skive
Marius Jensen vej 11, 7800 Skive

Depothuset – Horsens
Norgesvej 10, 8700 Horsens

Depothuset – Viborg
Venøvej 1, 8800 Viborg

Depothuset – Haderslev
Niels Bohrs Vej 6, 6100 Haderslev

Depothuset – Rødekro
Brunde Vest 15, 6230 Rødekro

Depothuset – Vejle
Friis Hansens vej 1, 7100 Vejle

Depothuset – Aalborg
Porsvej 3, 9000 Aalborg

Depothuset – Silkeborg
Frichsvej 7, 8600 Silkeborg