Super rosé Gerard Bertrand - Perfekt grillvin | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Super rosé Gerard Bertrand - Perfekt grillvin | Grilltips.dk

Super rosé – Gerard Bertrand – Reserve Speciale Syrah Rose 2015
Martin Bang Uhrenholt

Rosé og sommer hører sammen, og det samme gør god rosévin og mad fra grillen. Den franske vinavler Gerard Bertrand har skabt er dejlig grillvin i Reserve Speciale Syrah Rose 2015. Denne dejlige og friske rosé passer perfekt til mad fra grillen

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Sportsmand med visioner
Den tidligere franske rugby spiller Gérard Bertrand er en stor mand, med stor karisma og ambitiøse visioner. I 1992 indstillet han karrieren og overtog ledelsen af sin fars vingård Domaine de Villemajou. Gérard havde en målsætning om at højne standarden, ikke blot på vingården, men i hele regionen i sydfrankrig. Det kan man tydeligt smage i denne fremragende rose.

Smukt i farve og smag
Vinen, der er lavet på 100 % Syrah, har en utrolig flot rosa farve og en god frisk og sprød smag. Der er toner fra skoven, som hindbær og jordbær, men der er også lettere nuancer af roser, citrus og en anelse hyldeblomst. Det er en dejlig frisk rosé, med en fin syre, der gør vinen nem at drikke for alle. Det er en rose der bør nydes kølig på terrassen en varm sommerdag eller til en lækker grillret som for eksempel grillet fisk, skaldyr eller kylling.

Læs mere om Gérard Bertrand og hans fremragende rosé her