Tjen penge på din blog - Weablog.com | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Tjen penge på din blog - Weablog.com | Grilltips.dk

Tjen penge på din blog – Weablog.com
Søren (Grilltips)

Jeg har drevet flere blogs i min karriere og har ofte kæmpet med at tjene penge på linkbuilding, men med den nye portal Weablog.com er det godt nok blevet nemt. Aldrig før har det været SÅ nemt at få lidt ekstra indtægt i kassen, hurtigt og simpelt.Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Det var super nemt at oprette sig, men jeg må indrømme at jeg var meget skeptisk i starten, da det lød for godt til at være sandt, men det er det altså ikke. Opgaverne kommer jævnligt, og det er super nemt at lave og leverer dem. Pengene kommer som aftalt, så det er svært at sætte en finger på noget.

Du skal naturligvis have en platform (blog/website) der er attraktiv for kunderne, men hvis du har det, kommer opgaverne løbende, og du bestemmer selv og du vil tage dem eller takke nej.

Jeg kan bestille linkbuilding opgaver og jeg kan leverer dem, og det samme i én arbejdsgang, så det sparer altså både tid og i sidste ende også en del penge.

Grilltips.dk kan varmt anbefale ALLE bloggere og alle virksomheder, der har brug for kvalitets-linkbuilding at tage et kig på Weablog.com, og lægge et par ordre. Det fungerer upåklageligt, og resultatet kommer med det samme.