Vallado Douro 2011 - en ægte grillvin | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Vallado Douro 2011 - en ægte grillvin | Grilltips.dk

Vallado Douro 2011 – en ægte grillvin
Søren (Grilltips)

I samarbejde med Philipson Wine, anbefaler Grilltips.dk en stribe vine, der egner sig specielt godt til mad fra grillen. Her er en anbefaling af Vallado Douro fra Portugal.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

En grillvin til lam, kylling og krydret svinekød
Vallado Douro 2011 er kraftfuld, næsten sort i glasset, og med dejlige toner af mørke bær, rå-kakao, vanilje og fine noter fra fadlagringen. Det er en meget markant og struktureret vin, der samtidig er i meget fin balance, den er nemlig også behagelig og afrundet, hvilket gør den perfekt til krydret mad fra grillen, som lam, krydret svinekød og kylling. Prøv den f.eks. til Lammekrone med pestokartofler >> 

5 stjerner – Dagbladenes Bureau
5 stjerner i Vinavisen
6 stjerner på denkorteavis
5 stjerner – Ekstra Bladet
5 stjerner i Gastro
91P James Suckling

Læs meget mere om Vallado Douro 2011 , og bestil den her >> 

Vallado Douro Quinta Do Vallado
Portugal, der eller er mest kendt for sin produktion af portvin, har fået en stribe nye og prisviondende vinhuse. Det portugisiske vinhus Quinta do Vallado, har i samarbejde med 4 andre vinhuse Vale Dona Maria, Niepoort, Crasto og Vale do Meao startet en sand vinrevolution, og er begyndt at producerer fremragende vine på druerne Touriga Franca, Tinta Roriz, Sousao, Tinta Amarela og især Touriga Nacional, Portugals mest berømte vindrue. Pressen har for længst fået øjnene op for disse vinhuse, og stjernerne regner ned, over specielt Quinta do Vallado.