Vidal-Fleury Côtes Du Rhône lækker grillvin | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Vidal-Fleury Côtes Du Rhône lækker grillvin | Grilltips.dk

Vidal-Fleury Côtes Du Rhône 2012 – endnu en fremragende grillvin
Søren (Grilltips)

Philipsonwine.com har endnu engang et godt tilbud klar til de vindrikkende danskere. Denne gang er det en klassisker fra Rhönedalen, og det er en vin der passer helt fantastisk til mad fra grillen.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Côtes-Du-Rhône Rouge Vidal-Fleury 2012
Dette er på mange måder en klassisk Côtes Du Rhône med den fyldige duft af læder og tobak, mens smagen indeholder elegante toner af mokka, peber og lakrids. Det er en utroligt velafbalanceret grillvin, der passer godt til de meste kød fra grillen, samt grillede grønsager og modne oste. Prisen er samtidig helt i bund, så man får virkelig noget for pengene her!

KØB VINEN TIL SUPERPRIS HER >>

En ægte klassiker…
Her er en ægte klassiker fra et af Frankrigs mest eftertragtede distrikter, nemlig Rhônedalen i det sydlige Frankrig. Her ligger vinhuset Vidal-Fleury, der har produceret kvalitetsvine, uafbrudt siden 1781.

Huset er blevet moderniseret i 2008, og laver fortsat vin af høj kvalitet, på det nyeste og mest topmoderne udstyr, der sikre vinen den optimale opbevaring, indtil den er klar til salg.

Mange stjerner og roser!
Vinene høster mange roser fra de førende vinanmeldere i verden, her i blandt Robert Parker der udtaler “”Owned by the Guigal team, with the wines made by Guy Sarton-de-Joncquey, Vidal Fleury produces a wealth of high quality releases, most of which represent fantastic values.