Vil du på højskole – Tag til Zanzibar | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vil du på højskole – Tag til Zanzibar | Grilltips.dk

Vil du på højskole – På den anden side af jorden?
Søren (Grilltips)

Et højskoleophold burde være noget som alle mennesker prøver, mindst én gang i livet. Det er både opløftende, informativt og en oplevelse for livet, der udvikler dig som menneske. Derfor skal du prøve en Afrika højskole

Sponsoreret indhold

Når du skal planlægge højskoleophold, kan du lige så godt tænke stort, og tage et ophold i udlandet, som for eksempel på Zanzibar, den tidligere danske koloni i det indiske ocean. Her får du mulighed for at deltage i klassiske højskole forløb, eller vælge helt anderledes og grænseoverskridende aktiviteter. Prøv for eksempel:

Kulturforståelse – hvor du lærer om fremmede kulturer og får en større forståelse for menneskers forskellighed.

Selvindsigt – er kurset der giver dig et nyt syn på dig selv.

Miljøkendskab – Lær mere om miljøet på jorden, og hvordan vi kan passe på det

Sport – Spændende, sjove og anderledes aktiviteter

Swahili (Begynder og øvet) – Lær det alsidige sprog der tales af rigtig mange mennesker

Dykning (PADI Open Water certifikat) – Få en oplevelse for livet når du dykker ned i et af verdens smukkeste og bedste dykkerområder.

Intro til kitesurfing – Blev fortrolig med teknik og bølger, så du kan boltre dig ved Cold Hawaii i Vestjylland når du kommer hjem igen

Indkvartering
Når du deltager i et højskoleophold på Zanzibar, kan du enten bo i en af lejlighederne i hovedbygningen eller i en af de lækre bungalows ude på området. I bor 4 kursister sammen, men opholder jeg kun indendørs når det er sengetid, der er alt for meget at se og opleve udenfor. Strømmen kommer og gå på Zanzibar, så det skal man være indstillet på. Livet går sin gang, og nogle gange smutter strømmen, men den kommer altid igen.

Frivilligt arbejde som en del af højskoleophold
Zanzibar Højskolen er en del af landsbyen Paje på østkysten af Zanzibar, derfor er det vigtigt at højskolen indgår som en del af lokalsamfundet. Derfor er frivilligt arbejde også noget som løbende er en del af opholdet. Dette gør man på de fleste højskoler i udlandet.