Vinglas - Grilltips.dk anbefaler krystalglas fra Lucaris | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Vinglas - Grilltips.dk anbefaler krystalglas fra Lucaris | Grilltips.dk

Vinglas fra Lucaris – Teknologi i verdensklasse
Søren (Grilltips)

Teknologi og design går hånd i hånd, når Lucaris præsenterer en serie vinglas, der er stærkere end nogensinde, og som tåler at blive væltet, uden at glasset går i stykker.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

En stor del af oplevelsen ved at drikke et godt glas vin, er at serverer vinen i et smukt og stilrent krystalglas, der hjælper vinen med at udnytte sit fulde potentiale. Samtidig med det smukke design, skal glasset også være stærkt, funktionelt og have den rette glød. Alle disse egenskaber har glas-serierne fra Lucaris, og jeg har testet glassene på Grilltips.dk.Åh nej, nu har vi kun 11 glas….
Vi kender det alle sammen. Vi har gæster, og de flotte krystalglas er kommet på bordet. Midt under middagen, rækker en af gæsterne ind over bordet og vælter, ved et uheld, sit vinglas der går i stykker. Du tænker ”åh nej, nu har vi kun 11 krystalglas tilbage”, men du smiler og siger ”pyt, det skal du ikke tænke på”. Da gæsterne er gået, står du med opvasken. Dine fine krystalglas skal naturligvis vaskes i hånden, og pludselig….knæk, så knækker endnu et glas og du tænker ”åh nej, nu har vi kun 10……”

Dette problem behøver du ikke at have, når du har krystalglas fra Lucaris.

Titanium, Magnesium og Krystal
Krystalglas fra Lucaris er lavet af krystalglas (uden bly), og tilsat Titanium og Magnesium.

Titanium er med til at give glasset en fantastisk styrke, og du kan bogstaveligt talt, banke glasset ned i bordet uden det sprænger. Dette betyder at det er slut med ødelagte glas, bare fordi en gæst vælter et glas, eller det falder på gulvet. Alligevel er glassene fine, elegante og tynde som andre krystalglas.

Magnesium er med til at give glasset en fantastisk klar glød og klarhed, hvilket tydeligt ses, når vinen slynges rundt i glasset, og det holdes op mod lyset.

Glassene er designet af den anderkendte tyske designer Martin Ballendat og produceres af førende glasmagere i Japan. Så hele vejen igennem oser Lucaris af kvalitet og internationalt desing.

Opvaskemaskine?
Glassene kan tåle opvaskemaskine, og er lige så funklende efter maskinvask som hvis du havde vasket dem i hånden. En efterpolering med en mikrofiberklud giver en ekstra finish, så det kan godt anbefales.

Der skal meget til at imponere….men
Jeg må indrømme at jeg er imponeret. Glassene er ikke bare smukke og stilrene. De ligger også utroligt godt i hånden og har alle de egenskaber jeg forventer af et krystalglas. At man så samtidig kan banke glasset ned i bordet uden at det går i stykker er bare en kæmpe plus, og så kan de tåle opvaskemaskine, hvad vil du have mere…?

Koster de så en formue?
Prisen er yderst rimelig, og starter ved Kr. 49.95 (6 for Kr. 299,-) og du kan købe dem hos den danske importør www.wineandbarrel.com

Demo video
Her kan du se en demonstrationsvideo, der viser glassets styrke

Tags