Char-Broil Kamander - fremragende kulgrill | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Char-Broil Kamander - fremragende kulgrill | Grilltips.dk

Char-Broil Kamander – en revolution indenfor kulgrill
Grilltips.dk

Danmark er at de steder i verden hvor der grilles mest, så det er kun naturligt at denne nyhed nu kommer i handlen i Danmark. Char-Broil Kamander er en nytænkning indenfor kamado-grills, og den indfrier alle forventninger, og mere til.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

For tyve år siden blev grillmarkedet i Europa revolutioneret af kuglegrillen, der afløste den klassiske flade bordgrill, uden låg, og pludselig kunne man tilberede andet en pølser og bøffer på sin kulgrill. Samtidigt blev det ”moderne” og populært at grille, og en trend var født.

Grilltrends fra USA og Japan kom til Europa
Kuglegrillen havde eksisteret i USA siden 50´erne, mens man i Japan havde en tradition med Kamado og Mushikamado (den transportable udgave) kulgrills, siden starten af 19-hundredetallet. Naturligvis har mennesket tilberedt mad over bål og grill længe før, men de moderne og kommercielle udgaver har været på markedet i under 100 år. I rigtig mange år har de to grilltyper været adskilt, men de seneste 20 år er der lavet flere forsøg på at sammensmelte de to grilltyper, og udnytte de bedste features fra de to grills.

Char-Broil® Kamander ™ – Et godt bud på en vinder
Char-Broil har, med deres Kamander, samlet de bedste features fra kugle- og Kamado grillen, og har skabt et produkt der kommer til at skabe præcedens for fremtidige forsøg.

Alle de rigtige features – og lidt til
Char-Broil Kamander er fremstillet med isoleret dobbeltvægs stålkonstruktion, der giver en jævn varmefordeling samtidig med at grillen nemt kan holdes på den ønskede temperatur. Varmen (luftgennemstrømning) styres med en smart ventil monteret i sidebordet på grillen, hvor det er nemt at komme til, og dermed nemt styre. Samtidig er grillen monteret på et stel, med hjul, og fornævnte sidebord, hvilket ofte er ekstraudstyr på andre Kamado eller kuglegrills, og der medfølger både ekstra rist med svingfunktion, rustfri stål-drypbakke samt redskaber til at løfte grillristen med når den er varm.

Absolut en fremragende grill
Materialerne er lækre og finish er gennemført, men hvis man ikke vedligeholder grillen, vil de forgå lige som andre grills. Med andre ord: Hvis du passer på din Char-Broil Kamander, kan være din foretrukne All-round grill de næste mange mange år, uden at gå på kompromis.

Køb den i Bilka eller på Bilka.dk
Char-Broil Kamander kommer i handlen i Danmark i uge 32 og får en vejl. udsalgspris på Kr. 5999,-

Læs meget mere og se det store udvalg fra Char-Broil her >>

Anmeldelsen og omtalen er lavet med støtte fra bilka.dk