Om | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Om | Grilltips.dk

Kontakt:

Grilltips.dk
v/ Sanne og Søren Lyng Benthin
Tlf: 40 21 17 10
E-mail: sorenbenthin@gmail.com

**********************************

Formålet med denne grillblog er enkel! Du skal kunne finde inspiration til lækre grillretter, der kan laves hvis du har en grill, og handler i et ganske almindeligt supermarked, og kun sjældent kommer forbi en specialbutik. Vi laver ikke mad med flydende nitrogen, og vi ejer ikke en pålægsmaskine eller en fermenteringsmaskine. Vi ejer et par grills, en kulgrill, en pizzaovn og en gasgrill, og på disse to fantastiske enheder, kan vi lave fremragende og velsmagende mad ,til både hverdag og fest.

Vi håber at du finder inspiration i vores opskrifter, og hvis du har en opskrift som du gerne vil dele med andre, er du velkommen til at sende den til os på sorenbenthin@gmail.com så prøver vi at lave retten, og hvis den bliver godkendt, lægger vi den online på bloggen, og krediterer naturligvis dig for den.

Om Sanne og Søren Lyng Benthin

Sanne: Jeg er født i 1979 og er uddannet sygeplejerske. Ved siden af mit arbejde elsker jeg at læse kogebøger, og min helt store interesse er salater i alle afskygninger, og gerne med et stykke godt kød til. Jeg nyder at stå i “grill” køkkenet med min mand, hvor vi afprøver nye opskrifter og samler erfaring med nye råvarer..

Søren: Jeg er født i 1972, og har været iværksætter helt fra barns ben. I en alder af 10 år, startede jeg L&S Frugt & Grønt sammen med en god ven, og vi knoklede en hel sommer med at grave urtehave, dyrke grønsager og sælge dem i det villakvarter hvor vi boede. Jeg har altid elsket at dyrke og skabe ting, og madlavning har i mange år været en passion.

Jeg har lavet mad, lige siden jeg kunne gå, stort set, og har altid elsket at eksperimenterer med gode råvarer, krydderier og finere madlavning. Jeg er vokset op med en mor, der ligeledes elskede at lave mad, og som blandt andet har flasket mig op i det franske og italienske køkken, krydret med traditionel dansk madlavning. Selv min far har været involveret i madlavningen, og i min familie elsker vi god mad og ikke mindst god vin, som også har været en stor del af min opvækst.

– Jeg elsker at udvælge råvarer, snuse til dem og mærke på dem før jeg køber dem og tilbereder dem.

– Jeg elsker at prøve nye ideer af i køkkenet og foran grillen, og dele dem med andre.

– Jeg elsker traditionelel retter fra det danske, italienske, amerikanske og franske køkken, og har en svaghed for specialiteter fra netop disse lande.

Hvis du vil i kontakt med os angående bloggen, kan du skrive på sorenbenthin (snabela) gmail.com