Få det lækreste mad ud af huset | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Få det lækreste mad ud af huset | Grilltips.dk

Få det lækreste mad ud af huset
Grilltips.dk

Hvis du skal holde fest, og ikke har plads i dit grillkøkken til at lave mad til så mange gæster, kan du med fordel købe mad-ud-af-huset fra Kokkekompagniet. Her er udvalget kæmpestort og der er noget for enhver smag.

Sponsoreret indlæg

Masser at vælge imellem – Sommerbuffet og grillbuffet
Hos kokkekompagniet.dk kan du vælge mellem mange forskellige lækre menuer og buffeter, så du kan helt sikkert finde noget der passer til netop dit arrangement. Hvad med en lækker grillbuffet til dine gæster eller en sommerbuffet er passer til årstiden. Masser af forskelligt lækkert grillkød, kartofler og salater, bragt lige til din hoveddør eller til det festlokale, hvor festen skal holdes.

Skal du holde konfirmation eller bryllup?
Hos Kokkekompagniet kan de også leverer gourmet mad ud af huset, til konfirmationer, runde fødselsdage og også bryllup. Der er flere muligheder at vælge imellem, og du kan være sikker på at du får lækker mad, fremstillet af friske råvarer og tilberedt med kærlighed, og mere end 15 års erfaring. Du kan vælge mellem kolde og varme retter, som altid leveres med lækre salater, kartofler og andet lækkert tilbehør. Læs menukortet, så du ved hvad der følger med, når du bestiller en mad ud af huset

Det skal være i orden
Hos kokkekompagniet har man mere end 15 år erfaring med mad ud af huset, og der bliver lagt vægt på kvaliteten af råvarerne. Derfor kan en fiskesuppe godt stå på menukortet som ”fisk fra dagens auktion” da der dagligt hentes friske råvarer på f-eks fiskeauktionen, og det derfor kan variere lidt, hvilket friske fisk der var til salg den pågældende dag.

Så hvis du vil slippe for at købe ind, og slippe for den mange timer i køkkenet, mens du sammensætter en overdådig buffet til dine gæster, kan du lade kokkekompagniet løse opgaven, og dermed give dig fred og ro til at hygge med dine gæster i stedet.