Få en vinkælder – uanset hvor du bor! | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Få en vinkælder – uanset hvor du bor! | Grilltips.dk

Få en vinkælder – uanset som du bor i hus eller lejlighed!
Grilltips.dk

Hos Grilltips.dk går vi meget op i grill, mad og vin. Sidstnævnte skal som bekendt opbevares korrekt, hvis man vil have det optimale ud af vinen, og til det skal du bruge et vinkøleskab!

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Markedet er fyld med vinkøleskabe og kvaliteten svinger utroligt meget. Nogle skabe kan ikke holde en konstant temperatur, de larmer for meget, bruger for meget strøm og nogle skabe ser store og klodsede ud. Dér bliver der lavet om på nu!

Den danske producent PeVino har skabt en serie af vinkøleskabe, der er noget ud over det sædvanlige. Efter mere end 2 års udviklingsarbejde kunne PeVino i midten af november 2016 præsenterer sin første serie af vinskabe på det danske marked, og salget eksploderede fra dag ét.

Elegance og kvalitet
Vinskabene fra PeVino er tro mod det klassiske skandinaviske og nordiske design, med elegant minimalisme og høj kvalitet, der sammen med en uovertruffen drift-sikkerhed gør vinskabe fra denne producent til noget helt særligt. Samtidig er serien af vinkøleskabe udviklet så de kan bruges af både private og erhvervsdrivende.

46 til 320 flasker i ét skab!
PeVino har lanceret 3 størrelser vinskabe med en kapacitet på 46 flasker i det mindste skab til hele 320 flasker i det store, to-fløjede flagskib PeVino Pro. Alle skabe har udtrækshylder og en dybde der tillader at have to rækker flasker liggende, hals mod hals på hver hylde. Desuden leveres skabene med både én og ti zoner, alt efter behov.
Se hele udvalget af PeVino vinkøleskabene her >>