Indret egen vinkælder med Wineandbarrells.com | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Indret egen vinkælder med Wineandbarrells.com | Grilltips.dk

Indret din egen vinkælder – med Wineandbarrells.com
Grilltips.dk

Vin er vitaminer for sjælen, og skaber nydelse, fornøjelse og livskvalitet. Indret din egen vinkælder med skræddersyet inventar fra den danske virksomhed wineandbarrels.com.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

En vinkælder eller et vinkøleskab er mere end bare opbevaring, det er også livstil og boligindretning. Hos den danske wineandbarrels.com kan du forkæle dig selv med alt hvad hjertet begærer af vininventar og tilbehør. Hos Grilltips.dk bruger vi udelukkende inventar fra wineandbarrels.com, og har igennem længere tid indrettet en vinkælder, der gør de fleste misundelig. Det allerbedste er, at det ikke koster en formue at indrette en lækker vinkælder, og så ser det altså bare bedre ud, når gutterne kommer på besøg til et glas vin.

Wineandbarrels.com forhandler både inventar, vinkøleskabe, vintønder, vinglas samt alt tænkeligt tilbehør til private og erhverv. Jeg bruger selv de nye vinglas fra Lucaris, og de udmærker sig ved at være utroligt stærke og svære at smadre. Glassene er indeholder titanium, hvilket gør dem ekstra holdbare. Prisen er dog lavere end andre konkurrerende producenter, så det er uden diskussion et godt køb. Læs mere om glassene fra Lucaris i min artikel her >>

Jeg har også skrevet en artikel om vinkøleskabe som du kan læse. Her får du de inspiration til at vælge det rette skab, og baggrunden for hvorfor det er så vigtigt at opbevare sin vin korrekt. Læs min artikel om vinkøleskabe her >>

Få meget mere inspiration til at indrette din egen vinkælder på wineandbarrels.com hjemmeside, som du finder her >>