Grill med racks - stegt flæsk og Gordon Bleu | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Grill med racks - stegt flæsk og Gordon Bleu | Grilltips.dk

Inspiration: Grill med racks – Stegt flæsk og Gordon Bleu
Grilltips.dk

Der udvikles hele tiden nye spændende tilbehør til grillen, og her er et par gode eksempler på dette. Racks gør det nemt og praktisk, at lave stegt flæsk og Gordon Bleu i grillen.

BAC-ON

Dette rack er beregnet til at tilberede stegt flæsk i grill eller ovn, uden at man skal vende flæsket hele tiden. Med BAC-ON sættes flæsket på højkant i rækker og sættes i grillen eller ovnen.

30 minutter efter har man lækkert stegt flæsk, med mindre fedt, men med mere sagtigt kød, hvilket er en lækker kombination. Flæsket bliver altså sprødt og lækkert, men samtidig saftigt.

Det geniale ved BAC-ON er, at man kan forberede tilbehøret til stegt flæsk, mens flæsket passer sig selv i grillen. Samtidig får man flæsk der ikke er helt tørstegt, men rent faktisk stadig smager af kød, samtidig med at det er sprødt og lækkert.

Så hvis du er fan af stegt flæsk, og gerne vil imponere vennerne med stegt flæsk på grill, så skal du ud og have dig et BAC-ON Rack eller to…eller tre….eller….

GORDON BLEU RACK

Her er endnu et rack, der er med til at gøre grill-retter endnu nemmere og simple at tilgå. Med et Gorden Bleu Rack kan du lave lækre fyldte kyllingebryster eller koteletter i grillen.

Princippet er simpelt. Man skære en lomme i et stykke kød (kyllingebryst, kotellet, kalkunsteak el) og fylder lommen op med ost, friskost, krydderier, tomatpesto, hakkede og grillede svampe eller andet lækkert fyld, og slutter af med at lække et stykke bacon eller parmaskinke på toppen.

Så sættes kødet i det tilhørende Gordon Bleu Rack og det sættes i grillen i 20 til 30 minutter. Variationsmulighederne er uendelige, og det smarte ved dette rack er, at de er med til at holde på fyldet, så det ikke løber ud af kødet. Det giver noget fantastisk saftigt og smagsfyldt kød, og så ser det utroligt lækkert ud når du serverer det.

Hvis du har flere racks, kan du også sagtens sætte et par bagekartofler over i et rack, og på den måde tilberede et helt måltid i grillen, mens du bruger tiden på at hygge med familien og nyde en kold drink på terassen.

Jeg kan allerede nu sige, at dette Gordon Bleu Rack har fået en meget høj status i min familie, og vil blive brugt flittigt fremover.

HVOR FINDER JEG DET?

Du finder både BAC-ON og Gordon Belu Rack i den danske webshop http://www.funktiondesign.dk/ hvor du kan købe de ovennævnte racks i flere variationer og lag.