Måltidskasser – Når det skal være nemt | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Måltidskasser – Når det skal være nemt | Grilltips.dk

Måltidskasser – Når det skal være nemt og bekvemt
Grilltips.dk

I dag har vi alle så travlt, og ikke mindst børnefamilierne er under et konstant tidspres, og derfor er måltidskasser blevet vildt populært, og med god grund. Her er udvalget bredt, sundt og det giver dit masser af spændende muligheder.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Hvad er måltidskasser?
Måltidskasser er egentligt ikke en ny opfindelse, da den har været på markedet i mange år, men de seneste år er markedet eksploderet på grund af den stigende efterspørgsel, og i dag finder mange udbydere af måltidskasser. En måltidskasse kan være målrettet børnefamilier, singler, vegetarer osv. Men fælles for dem alle der, at kasserne er sammensat så de passer perfekt på modtageren. Markedet er som sagt stort, og derfor er der nu hjælp at hente i en guide til måltidskasser som findes online.

Hurtigt, middelhavsinspireret og fisk – retnemt måltidskasser
Hos retnemt måltidskasser kan du vælge kasser fra 2 til 6 personer, og med et stort udvalg af temaer. På den måde bliver du aldrig træt af måltidskasserne, og du kan spise varieret. Der er flere kasser fra retnemt der passer fint til grillen, som for eksempel kasserne Middelhavsret, Fiskeret og Ret Luksuriøst, bare for at nævne et par stykker af dem. Både bøffer og fisk er altid et hit på grillen, sammen med friske grønsager.

Der hvor det hele startede – årstiderne måltidskasser
Danmarks første virksomhed til at sende måltidskasser til danskerne er Aartiderne, der startede ud med rene grønsagskasser, men som siden har udvidet sortimentet markant. I dag kan du blandt andet bestille Lowcarbkassen, Slankekassen, Flexitarkassen der indeholder flest grønsager og kun lidt kød, og så kan du få de populære kasser børnefamiliekassen og slankekassen. Aarstiderne har fortsat stort fokus på frugt og grønt, hvilket stort set alt sammen er velegnet til grillen.

Når der skal fisk på bordet – skagenfood måltidskasser
Et alternativ til de rene grønsagskasser kunne være kasser der indeholder mere fisk, og det kan man få fra Skagen Food måltidskasser. Her er der fokus på fisk fanget i danske farvande, og som Skagen food selv beskriver som piv frisk. Sammen med måltidskasserne med fisk følger de øvrige råvarer, så alt er klar til en lækker fiskeret. Du kan også få kasser med fjerkræ og kød fra danske dyr, og alle grønsager fra Skagen food er et hundrede procent økologisk, hvilket efterhåndende er et stort krav fra mange kunder af måltidskasser.

Lige til døren fra Coop – coop måltidskasser
De store danske supermarkedskæder er nu også gået ind på markedet for måltidskasser, og Coop er ingen undtagelse. Hos coop måltidskasser kan du ligeledes vælge mellem mange forskellige kasser og temaer som Den Populære, Den Grønne, Den Familievenlige og Den Nysgerrige. På denne måde gør Coop det nemmere for os forbrugere at få lækre friske råvarer bragt hjem til hoveddøren, og samtidig med nogle spændende opskrifter som man ellers ikke have lavet. Det er det der gør måltidskasser så attraktive for de travle børnefamilier i Danmark.

Måltidskasser på grillen
Uanset hvilket udbyder af måltidskasser du vælger, vil du altid kunne tilberede de fleste retter på grillen. Hvis en ret for eksempel skal tilberedes i en ovn, kan du bare bruge et ildfast fad eller en foliebakke, og få det samme lækre resultat. Hvis en ret skal steges på panden, kan du med fordel lave grillspyd ud af råvarerne i stedet, og du kan finde masser af opskrifter og inspiration her på grilltips. Vegetarretter på grillen er faktisk og ganske lækkert, da du nemt kan lave en foliebakke fyldt med snittede grønsager, tilsætte en klat smør, lidt citronsaft og sætte den i grillen i en halv time, det smager helt forrygende. Prøv også at lave grillspyd med grønsager penslet med krydder olie eller drysset med barbecue rub, det smager også helt fantastisk.