Pulled Pork salat med persille og barbecue | Grilltips.dk

- Sanne (Grilltips.dk)
- On 13. marts 2019
Når vi tilbereder Pulled Pork i grill, er der altid for meget til kun en gang aftensmad. Derfor er det en god idé at fryse resterne af kødet, eller gemme det til dagen efter, og bruge det i en salat. På den måde undgår man madspild.
OPSKIFT (4-6 pers.)
500-800 gr. Pulled Pork
½ salathoved
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 rødløg
150 gr. Rød spidskål (eller rødkål)
1 bundt persille
Barbecuesauce eller balsamico glaze
Salt og peber
TILBEREDNING
Rens peberfrugterne og skær dem i små tern. Snit kålen meget fint, og hak det endnu finere. Pil løget og hak også dette meget fint.
Skyl salaten, og skær den i tynde strimler. Bred salaten ud på et fad og fordel løg, peberfrugt og spidskål ovenpå.
Fordel kødet ovenpå salaten og drys med finthakket persille.
Slut af med at pynte salaten med din favorit barbecuesauce (kan også serveres ved siden af) eller en god balsamico glaze (balsamico rørt med honning).
Krydr til sidst med salt og peber
TIP
Prøv at lave vores Mexicanske Pulled Pork som du kan se opskriften på her >>
Relaterede opskrifter
Laks i grillen – med krebsehaler og Hollandaise... 28. juni 2017 | Søren (Grilltips)

Grillet avocado med tomat og urte-salsa 18. august 2018 | Sanne (Grilltips.dk)

Grundopskrift – Fødselsdagsboller eller pølsehorn i grill... 17. august 2017 | Søren (Grilltips)

Kylling salat med grillet majs og asparges... 6. maj 2019 | Sanne (Grilltips.dk)
