Segboard – Mange timer sjov for store og små | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Segboard – Mange timer sjov for store og små | Grilltips.dk

Segboard – Mange timer sjov for store og små
Grilltips.dk

Teknologien har givet os mange sjove stykker legetøj de sidste 10 år, og de seneste år er endnu et stykke teknologisk legetøj kommet på markedet, nemlig det populære Segboard, der er en lillebror til den berømte Segway.

Sponsoreret indhold

Et skateboard med teknologi
Et Segboard er en videreudvikling af køretøjet kaldet en Segway, der består af en platform på hjul, og en styrestang, og princippet er det samme med et Segboard. Når man læner sig fremad kører boardet, og jo mere man læner sig frem, jo hurtigere kører det. Der kan faktisk komme rigtig meget fart på, og jo mere du øver, jo sjovere bliver det. Et Segboard kører på batteri, der kan genoplades i løbet af kort tid, og så er du klar til at suse videre.

Husk en hjelm.
I starten er det en god ide at have en der kan holde dig i hånden mens du lære at køre på dit Segboard, men så snart du har fået styr på balancen, kører det bare der ud af. Der fremstilles faktisk også en del sjovt tilbehør til Segboards, så du nu også kan bruge dit Segboard som en sjov lille go-cart, hvor du sidder i et sæde og suser afsted. Dette stykke tilbehør blev blandt andet gjort berømt da det blev brugt i en sportsquizz på den danske SBS TV-kanal 5´eren.

Du kan se hele udvalget af lækkert tilbehør på avexperten.dk