Smarte og lækre ure fra Tommy Hilfiger | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Smarte og lækre ure fra Tommy Hilfiger | Grilltips.dk

Smarte og lækre ure fra Tommy Hilfiger
Grilltips.dk

Ure går aldrig af mode, og markedet for ure er meget stabilt. Der kommer ofte nye mærker på markedet, men der er også mange klassiske mærker, der aldrig går af mode.

Hos ur-specialist.dk forhandles en hel stribe legendariske ur mærker, som alle sammen har det kendetegn at de er fremstillet af kvalitets producenter, og de bærer alle navne, der aldrig går af mode. Du kan blandt andet finde lækre modeller fra Tommy Hilfiger, Seiko, Boss og Pulsar. I denne artikel vil jeg tage udgangspunkt i de mange lækre ure fra modeikonet Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger voksede op i en irsk- katolsk familie i den lille by Elmira, der ligger nær Cornell University i staten New York i USA. Han kommer fra en stor familie, og har hele syv søskende. Han er nummer to i rækken af de ni børn. Tommy vidste, allerede fra en tidlig alder at han ville arbejde med mode, men det var svært at blive hørt og set i storbyen New York. Hans store chance og gennembrud kom imidlertid da han mødte modeiværksætteren Mohan Murjani, der investerer i unge designere. Dette var i 1984. Allerede to år forinden havde Tommy stiftet virksomheden Tommy Hilfiger Corporation, hvor han designede jeans.

Tommy designede sine kollektioner under sloganet “Klassikere med et twist”. Altså klassik udseende tøj, der dog passede ind i tiden mode. Det blev hurtigt en succes og blev båret af store stjerner som David Bowie, Keith Richards og Snoop Dogg.

I de seneste ti år er ure også kommet med i kollektionen og det har været en kæmpe succes. Der er altid stor efterspørgsel efter tommy hilfiger herreur og også dameurene er blevet en stor succes. Tommy har designet urene så de passer til tøjet, og derfor er det blevet mode at gå med et Tommy Hilfiger ur.