Sponsoreret indlæg og betalte artikler | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Sponsoreret indlæg og betalte artikler | Grilltips.dk

Sponsoreret indlæg og betalte artikler
Grilltips.dk

Hvad er et sponsoreret indlæg og hvornår bliver du udsat for reklamer? Vi vil gerne sikre 100% gennemsigtighed på grilltips.dk, og derfor markerer vi alle sponsorerede og betalte annoncer med en tekst, der tydeligt fortæller dig hvad det er du sidder og læser

På Grilltips.dk arbejder vi hovedsaligt med vores egen opskrifter, men fra tid til anden dukker der et fedt produkt eller en spændende virksomhed frem, som passer godt ind i vores koncept, og dem samarbejder vi så med på forskellige måder. Fra tid til anden falder vi også bare over produkter, som vi benytter i vores madlavning, og når vi skriver om disse produkter, er der ikke tale om sponsoreret indhold eller betalte artikler.

Vi kan, i en opskrift, f.eks. godt skrive “Brug en god bouillon, f.eks. Touch of Taste”, men det betyder ikke at Touch of Taste har bedst os om, eller betalt os for at nævne produktet, det betyder bare at vi benytter denne bouillon, og synes at den smager godt!

Der må ikke herske tvivl om, hvornår vi skriver af egen fri vilje, og hvornår vi skriver i samarbejde med en ekstern leverandør, og derfor har vi lavet to definitioner, som vi benytter på alle artikler, der kunne herske tvivl om. På Grilltips.dk arbejder vi hovedsaligt med vores egen opskrifter, men fra tid til anden dukker der et fedt produkt eller en spændende virksomhed frem, som passer godt ind i vores koncept, og dem samarbejder vi så med på forskellige måder.

Vi definerer det således:

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med dette produkt eller virksomhed. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for!

Ikke sponsoreret indhold – På eget initiativ og ikke betalt af annoncør
Denne artikel er skrevet på eget initiativ, og er ikke sponsoreret eller betalt af en ekstern leverandør. Artiklen afspejler udelukkende vores egen mening om produktet

Skriv endelig til os!
Vi bestræber os på at overholde alle retningslinjer, og ønsker på ingen måde at vildlede vores læsere. Hvis du skulle falde over en artikel, som du ikke mener at vi har markeret godt nok, må du endelig skrive til os, så ser vi på det med det samme.

Kærlig hilsen
Sanne og Søren, Grilltips.dk

Forrige indlæg

There are no older stories.