The Meat Club – Kød til indkøbspriser | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

The Meat Club – Kød til indkøbspriser | Grilltips.dk

The Meat Club – Kød til indkøbspriser
Grilltips.dk

Hvis du er glad for kød, men synes at det efterhånden er blevet en dyr fornøjelse, og samtidig kan være svært at finde en ordentlig kvalitet der er til at betale, så er The Meat Club noget for dig. Her kan du blive medlem og købe med op til 80% rabat.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Nemt i en travl hverdag
Vores hverdag er meget travl, og det kniber med tiden til at købe ind, planlægge og gå på jagt efter de helt rigtige råvarer. Dette ændrer The Meat Club nu på. Du kan købe kvalitetskød med store besparelser og få leveret til din hoveddør dagen efter. Dét er en effektiv måde at få kvalitetskød på, i en travl hverdag.

Andy fra The Meat Club siger: ”Vores drivkraft er give den danske befolkning mulighed for at opleve smagfuldt kvalitetskød, uden at skulle betale det hvide ud af øjnene. Derfor har vi oprettet en net-baseret abonnementsklub, som giver den private forbruger mulighed for at købe kvalitetskød til indkøbspriser for en pris på 99,- kr. om måneden.” Besøg The Meat Club >>

Store besparelser på kvalitetskød
Når folk har meldt sig ind i The Meat Club, har man mulighed for at spare op til 80 % på forskellige kødprodukter fra hele verden indenfor kategorierne: Oksekød, kalvekød, svinekød, lammekød samt fisk og skaldyr. Et sortiment vi forsøger at udvide konstant, så medlemmerne har et bredt udvalg at vælge imellem.

Andy fortsætter: ”Grunden til at vores medlemmer kan spare mange procenter på kødet, er at vi køber direkte hos slagterierne og dermed undgår dyre mellemled, som skal have bid af kagen. Derudover tjener The Meat Club kun penge på abonnementet og ikke på kødet.”

Hurtigt, nemt og bekvemt
Meningen er at alle danskere skal kunne være med på vognen, derfor leverer The Meat Club i hele landet (undtagen ikke-brofaste øer) 4 dage om ugen. Dertil går de op i at levere hurtigt og man vil modtage sin levering dagen efter, ved bestilling inden klokken 12 i hverdagene mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.