Vinkælder i stuen – Vinkøleskabe og vinskabe fra Vinobox | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Vinkælder i stuen – Vinkøleskabe og vinskabe fra Vinobox | Grilltips.dk

Vinkælder i stuen – Vinkøleskabe
Grilltips.dk

Hvis man ikke har et tempereret kælderrum, eller hvis man vil have en del af sin vin, lige ved hånden, er et vinkøleskab løsningen. Ud over at være praktisk, ser det også hamrende godt ud!

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Træf det rette valg
Når du skal til at vælge vinkøleskab er det først og fremmest vigtigt at kende dit behov. Har du brug for et skab med stor volumen, et skab med flere kølezoner, et skab til indbygning i dine køkkenelementer eller har du behov for at langtidsopbevare din vin. Måske du har brug for flere skabe, og så er det vigtigt at vælge rigtig første gang.Temperatur – er det en skrøne?
Det er ikke så vigtigt om din rødvin er opbevaret ved 10 eller 18 grader, det vigtigste er at den er opbevaret ved en konstant temperatur, mørkt og ikke får fugtigt. Hvis temperaturen svinger, hvilket den gør ovenpå køkkenskabet, i klædeskabet eller i en traditionel vinreol i stuen, modnes vinen forkert, og i mange tilfælde forgår vinen simpelthen på grund af temperatursvingningerne. Derfor er det vigtigt at du opbevarer din vin ved en konstant temperatur, ikke over 18 grader og uden påvirkning af direkte lys.

Vinkøleskabe med flere temperaturzoner
Hvis du nyder både rødvin, hvidvin og portvin kan det være en fordel at købe et vinkøleskab med 2 temperaturzoner.  I den ene halvdel af skabet kan du have en temperatur på 8 grader, hvilket er ideelt for hvidvin og portvin, mens den anden halvdel af skabet har en temperatur på 14 grader som er ideelt til rødvin. På den måde opbevarer du alle dine flasker ved den rette temperatur, og bevarer derved din vin bedst muligt.

Enkeltzone
Hvis du hovedsaligt har rødvin liggende, kan det godt betale sig at købe et vinkøleskab med samme temperatur i hele skabet. Så kan du til gengæld købe et større skab med plads til 160 til 200 flasker og stadig opbevare dem alle korrekt.

Indbygning
Hvis du foretrækker et vinskab der er indbygget i dit køkken, er det også en mulighed. Disse skabe er traditionelt mindre, da de skal passe ind i et køkkenmodul, men du kan sagtens få indbygningsskabe der kan rumme 40-60 flakser, og i nogle tilfælde flere.

Teknikken
De fleste vinkøleskabe på markedet har indbygget lys, der enten lyser konstant, eller når skabet åbnes. Vibduet i vinskabe er oftest tonede for at der ikke slipper for meget lys ind til flaskerne, og det forhindre sollys i at opvarme skabet igennem ruden. De fleste skabe er desuden udstyret med overvågning og display der viser den aktuelle temperatur i skabet og lader dig ændre den hvis der er behov for det. Sidst men ikke mindst produceres de fleste gode vinkøleskabe i dag med en støjsvag kompressor, så skabet kan stå i stuen uden at larme og være til gene.

Grilltips.dk anbefaler
Hos grilltips.dk anbefaler vi at du prøver vinkøleskabe fra www.wineandbarrels.com som er et danskejet firma med hovedsæde i Hillerød. Her kan du købe de fremragende vinkøleskabe fra VINOBOX, som er i rigtig god kvalitet, har et flot stilrent design, er støjsvage og præsentere din vin på den flotteste måde. Da priserne samtidig er absolut konkurrencedygtige, og leveringen er hurtig er der ingen diskussion. Dit næste vinskab skal være et Vinobox fra Wineandbarrels.com

vinkøleskabe fra vinobox online

Grilltips.dk anbefaler vinkøleskabe fra Vinobox købt hos www.wineanebarrels.com

Tags