Elmholm terrassevarmer. Billig og miljøvenlig | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Elmholm terrassevarmer. Billig og miljøvenlig | Grilltips.dk

Elmholm terrassevarmer – billig og miljøvenlig
Grilltips.dk

Terrassevarmere er en nødvendighed i det danske klima, hvor man aldrig kan være helt sikker på at temperaturen nu også holder det den lover. Med en terrassevarmer får man rettet op på denne ubalance, og kan nye sin terrasse eller altan længere tid.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Der findes mange forskellige typer af el-terrassevarmere i alle prisklasser. Derfor kan det være svært at beslutte hvilken en man skal vælge. Nogle er dyre i drift og andre er billige i drift!

Infrarød terrassevarmer – miljøvenlig og billigere i drift
Moderne terrassevarmere med infrarød varme-teknologi, er meget effektivt til at udnytte energien, og f.eks. Elmholm terrassevarmere udnytter op til 96% af strømmen til varme, dermed er det et meget lille spild. Samtidig er det altså smart at den tænder på få sekunder, og afgiver varme fra samme sekund. Det gør en elektrisk terrassevarmer både praktisk og energibevidst. En Elmholm el-terrassevarmer er miljøvenlig, da den kun udleder en tredjedel co2 i forhold til gasterrassevarmeren

Se udvalget af Elmholm Infrarød terrassevarmere her >>

Hvor meget billigere?
En infrarød el-terrassevarmer på 2000 Watt koster ca. 4,54 kr. i timen ved maks. effekt. Til sammenligning koster en gasterrassevarmer mellem 18 og 32 kr. pr. time afhængig af indstilling og vindforhold. Dermed er der en væsentlig besparelse at hente ved at købe en infrarød terrassevarmer frem fore en model der bruger gas, også selvom den elektriske terrassevarmer er en smule dyrere i anskaffelse. Den elektriske terrassevarmer tjener sig lynhurtigt hjem igen.

Bluetooth, musik og APP
Elmholm terrassevarmere laves i flere forskellige udgaver, fra den helt simple til udgaver med Bluetooh teknologi og højtalerer der kan styres fra en fjernbetjening eller en APP. Fremtiden er nået til terrassevarmerne. 

Nem at montere – kan bruges ude og inde
En Elmholm terrassevarmer kan købes i flere forskellige udgaver, med eller uden Bluetooth og højtalere, men fælles for dem alle er at de er nemme at opsætte, man skal bare overholde de sædvanlige sikkerhedskrav angivet i manualen, og så sætte stikke i kontakten.

Quartz terrassevarmere – forgængeren til de infrarøde el-terrassevarmere.
Tidligere var elektriske terrassevarmere udstyret med quartz teknologi, der var en del dyrere i strøm, men med de moderne infrarøde terrassevarmere er elforbruget dramatisk reduceret. Derfor er det vigtigt at du ser dig for, før du investerer i en terrassevarmer. Alle Elmholm terrassevarmere er udstyret med infrarød teknologi.

Dette er et sponsoreret indlæg
Selvom at dette er et sponsoreret indlæg, da jeg samarbejder med davidsenshop.dk om at teste deres produkter, skal der ikke herske tvivl om at jeg er ÆGTE tilfreds med de produkter jeg bruger, fra davidsenshop.dk. Jeg ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt jeg ikke kunne stå inde for!