Napoleon – En gasgrill der vil noget | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Napoleon – En gasgrill der vil noget | Grilltips.dk

Napoleon – En gasgrill der vil noget
Grilltips.dk

Grillmarkedet er efterhånden kæmpestort og der kommer nye spændende mærker til, hele tiden. Et af de mærker som er blandt de nyere er det Canadiske mærke Napoleon, der nu for alvor er ved at få tag i danskerne. Napoleon grill har nemlig nogle superlækre detaljer, som giver konkurrenterne baghjul.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Det startede i 1976 med en brændeovn
Virksomheden Napoleon blev grundlagt i 1976 i Canada af Wolfgang og Ingrid Schroeter og produktet var brændeovne, der blev fremstillet under navnet Wolf Steel Ltd. Senere kommer sønnerne Chris og Stephen til virksomheden og i 1995 begyndte man at udvikle og producere gasgrill under navnet Napoleon. Virksomheden havde på dette tidspunkt opbygget en solid viden om markedet, og med mange års knowhow i bagagen blev Napoleon grillen hurtigt et hit. I dag er der flere end 1000 ansatte på verdensplan, og kontorer i mange forskellige lande, herunder Danmark, hvor det er Backyard Living der har agenturet.

Detaljer – Vi elsker dem!
Napoleons grills er produceret i første klasses materialer, og der er kælet for detaljerne, samt tilføjet helt nye og banebrydende detaljer, der giver Napoleon grillen det der ekstra, WOW, som vi alle elsker når der skal investeres i ny grill. i-GLOW (lys i knapperne), integreret is- og marinadebox, JETFIRE tændingssystem og ikke mindst den meget populære SIZZLE ZONE sidebrænder der er dét ALLE snakker om i år.

Sizzle Zone – Dén har vi manglet i mange år
Denne sidebrænder, kommer på få sekunder op på hele 900 grader. Herefter kan du brune din steg af og dermed lynhurtigt forsegle smag og safter inden i stegen, eller du kan lunbrune bøffer, så de bliver stegt perfekt og samtidig opnår de eftertragtede grillstriber. Desuden har Sizzle Zone endnu en genial bonus funktion. Den høje varme forbrænder fedtrester og fastbrændt kød, se det ikke er nødvendigt med den store rengøring bagefter. Du kan med andre ord tilberede bøffer, slukke Sizzle Zone og sætte dig tilrette ved bordet, velvidende at du ikke skal ud og rense grillen efter maden. Dét er altså genialt.

Napoleon Gasgrill

Napoleon Sizzle Zone bliver lynhurtigt op til 900 grader varm. Risten kan justeres i 2 højder


Der er flere lækre detaljer – Gas+kul

Ud over den uovertrufne Sizzle Zone har de fleste Napoleon gas-grills også den funktion, at de kan benyttes til kul og briketter. Dermed har man mulighed for at have en kulgrill og en gasgrill i én og samme grill. Dette giver frihed til at røge, bage, stege, brune og langtidsstege med din favorit metode, uden at skulle have haven fuld af grills. Hvis man vil bruge sin Napoleon gasgrill til kul, skal man benytte en kul- røgbakke, der er et tilbehør til grillen.

Lys i knapperne og isspand i sidebordet
Ud over de meget funktionelle detaljer, er der også et par blærede detaljer, der er lige så meget ”konversations-piece” som det samtidig er praktisk. I de fleste sideborde finder der et skærebræt, og hvis man løfter dette skærebræt, dukker en isspand op. Her er der plads til ca. 2 kg. knust is eller isterninger. Med andre ord, her har man lige en sixpack dåseøl liggende til den tørste griller og hans gæster, eller måske en flaske hvidvin eller champagne. Isspanden kan også bruges til en skål marinade eller klargjorte grønsager, hvor skærebrættet kan fungere som låg. En anden funktion, som is- og marinadespanden har er, at det fungerer godt til brugte redskaber, som er fyldt med fx bbq sauce eller rub. Så behøver man kun at gøre spanden ren bagefter og ikke hele grillen.

Det blå lys i knapperne, i-GLOW, indikerer hvor meget der er skruet op for gassen på de enkelte blus, hvilket er ganske funktionelt, og så ser det bare vildt blæret ud, når man står og arbejder ved grillen. Lir for alle pengene, og dét kan vi lide! På de større modeller skrifter lyset fra blåt til rødt og indikerer på den måde, som brænderen er tændt.

Hjemmesiden er et besøg værd
Kig forbi Napoleon Danmarks hjemmeside og lad dig inspirere til din næste grill, uanset om du sværger til gas eller kul. Det bliver svært at finde en anden grill på markedet med så mange lækre nye detaljer, der gør det endnu nemmere for dig at shine i grillkøkkenet. Besøg Napoleon grill her >> 

Nørde info – Bare for en sikkerheds skyld
Napoleon er kendt for sin højkvalitets stålproduktion, som også ses i grillene.

– Alle brænderør på alle grill er lavet i 304 rustfri stål (det bedste stål anvendt til grill – du kan kende det på at det ikke er magnetisk)
– Alle Sear Plates på Rogue, Prestige og Prestige Pro er lavet i 304 rustfri stål.
– Alle låg og front paneler på alle grill med låg i rustfri stål er lavet i 304 rustfri stål.
– På Prestige Pro-serien er hele grillen lavet i 304 rustfri stål.