Fanø-Sund til familieferie og weekendophold | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Fanø-Sund til familieferie og weekendophold | Grilltips.dk

Fanø-Sund til familieferie, weekendophold og golf
Grilltips.dk

Vi kan alle trænge til at komme lidt væk fra hverdagen, og slappe af. Ved Middelfart, nærmere bestemt Fanø-Sund kan du gøre lige præcist dette. Du kan også holde en familiefest eller en konference i hyggelige rammer.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Familieferie og weekendophold
Her har du mulighed for at overnatte på et værelse, eller du kan leje et lækkert hotel-hus med plads til hele familien. I hotelhuset finder du både køkken, internet, tv og brændeovn, så det kan benyttes hele året, når en ferie presser sig på. Desuden er der have til alle husene, så du har mulighed for at nye en hyggelig aften med grill og hygge. Fanø-Sund er perfekt til et hyggeligt weekendophold for hele familien.

Underholdning på hele familien
Når du bor med familien på Fanø-Sund har I adgang til en masse sjove og underholde aktiviteter som billard, bordtennis, bordfodbold, legeland hvor børnene kan boltre sig mens forældrene slapper af eller I kan alle sammen benytte den indendørs swimmingpool, hvor der desuden er fri adgang til sauna og solarium.

Golf ferie
Hvis du booker et golf-ophold, får du mulighed for at spille på flere af Danmarks smukkeste golfbaner, f.eks. Golfklubben Lillebælt, Fredericia Golf Club, Vestfyns Golfklub, Barløseborg Golfklub, Royal Oak Golf Club, Langesø Golf Club, HCA Golf Klub og Sct. Knuds Golfklub. Book en golf-ferie med ophold, to retters menu og green fee, så der lagt op til en afslappende og hyggelig golfferie.
Læs mere på Midti