Har du det helt rigtige grej til Golf | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Har du det helt rigtige grej til Golf | Grilltips.dk

Har du det helt rigtige grej til Golf
Grilltips.dk

Mange af os nyder at spille golf i fritiden, da det er en sport med masser af motion, hygge og ikke mindst et fantastisk konkurrence element, der er meget mere spændende end de fleste går og tror

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Golfeksperten.dk er en af Danmarks førende kæder indenfor udstyr til golf spillere. Der er både fysiske butikker samt en meget velassorteret webshop, hvor du kan bestille dit grej, og få det leveret dag til dag.

Bruger du de rigtige bolde?
På Golfekspertens hjemmeside kan du se at kæmpe udvalg af golfbolde, lige fra de billigste søbolde til bolde fra alle de kenste mærker som Gallaway, Titleist, Taylormade og Bridgestone. En golfbold er nemlig ikke bare en golfbold. Boldene er allesammen opbygget ens, med nogle maget få afvigelser, men alle typer bolde er underlagt strenge krav til vægt og udformning.

En golfbold skal overholde strenge regler
En bold der skal bruges til golf, skal være designet og produceret efter helt specielle, og ufravigelige regler. I de officielle golfregler defineres en golfbold som en bold der ikke må veje mere end 45,93 gram, med en diameteren ikke må være mindre end 42,67 mm. Desuden skal formen modsvarer en symmetrisk sfære, og må ikke afvige væsentligt fra denne beskrivelse. The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews og The United States Golf Association, er blandt de myndigheder der tester, undersøger og godkender golfbolde og golfkøller, og hvis disse instanser ikke kan godkende en golfbold eller en golfkølle, må disse ikke bruges på en officiel golfbane, nogen steder i verden.

Køb din golfbolde online
Når du står og mangler golfbolde, kan du finde et kæmpe udvalg online på golfekspertens hjemmeside, og her kan du i ro og mag, udvælge de bolde du ønsker at spille med, og få dem leveret til døren med posten, allerede dagen efter. Nemmere bliver det ikke.