Har du det rette lys i din hjem? | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Har du det rette lys i din hjem? | Grilltips.dk

Har du det rette lys i dit hjem?
Grilltips.dk

Sponsoreret indlæg – Lys er vigtigt for dine omgivelser i hjemmet, og hvis lyset er forkert ser alting forkert ud. Jeg har mange gange prøvet at udskifte en sprunget pære med en eller anden billig tilbudspære, for hurtigt at smide den ud og købe en ordentlig.

Lys er ikke bare lys, og når det kommer til lyset i hjemmet, er det utroligt vigtigt at vælge lyskilder af en ordentlig kvalitet, men en lysstyrke og lumen, som passer til det rum som skal oplyses. På www.lyskilderdirekte.dk har de et kæmpe udvalg af kvalitetspærer fra de største og mest prominente mærker som Osram og Philips. Så hvis du har en pære der er sprunget, er det her du skal finde en ny.

LED er kommet for at blive
Det er ikke mange år siden, at glødepæren for alvor fik konkurrence fra LED pæren. Denne type pære kan lyse meget kraftigere, har en længere levetid, og bruger væsentlig mindre strøm. Derfor er LED pærer det nemme valg, hvis du vil have en mindre elregning.

Personligt udskiftede jeg alle husets pærer med LED pærer for et par år siden, og det kunne ses på elregningen lige med det samme. Den faldt med 25%, alene pga. udskiftningen af alle de gamle glødepærer der var i huset, 74 stk. helt præcist.

Har du prøvet at tælle, hvor mange pærer du egentlig har i dit hus eller i din lejlighed? Husk at tælle lyset i emhætten og ovnen med og du vil blive overrasket over hvor mange steder du bruger penge på strøm, altså lys. Hvis du gør dette tal op, og udskifter alle pærer på én gang, vil du have tjent udgiften hjem i løbet af et år, og da LED pærerne holder væsentlig længere, vil du hurtigt kunne have overskud på denne øvelse