Nohrlund Cocktails – Lad festen begynde | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Nohrlund Cocktails – Lad festen begynde | Grilltips.dk

Nohrlund Cocktails – Lad festen begynde!!!
Grilltips.dk

Fem venners jagt på nye cocktails, kulminerede ved en udflugt til en hytte ved navn Nohrlund på Fyn. Her fandt vennerne på nye cocktails som de nu deler med resten af verden.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Frisk og fuld af spændende smag.
Der er en stor tradition for cocktails i Danmark, men der har ikke været nogle ordentlige færdigblandede cocktails på markedet i Danmark, før nu. Nohrlund har lavet 3 spændende færdigblandede cocktails, med gode råvarer og den bedste spiritus. Der benyttes klassiske danske råvarer som jordbær, havtorn, rabarber og hyldeblomst, samt den orientalske ingefær.

Nohrlund med jordbær/rabarber og vodka
En frisk og frugtig cocktail, med tydelig smag af de røde frugter og en dejlig afstemning med vodkaen. En rigtig damecocktail, der vil være perfekt til velkomstdrik eller som en sød cocktail efter maden

Nohrlund med hyben/havtorn og rom
Her er så modstykket til den førnævnte damecocktail, nemlig en frisk og let syrlig cocktail med tydelige noter af havtorn og god rom. Denne cocktail tillader jeg mig at kalde for en herrecocktail, selvom den vil falde i begge køns smag.

Nohrlund med hyldeblomt/ingefær og gin
Sidst men ikke mindst er der den friske cocktail med gin, hyldeblomst og ingefær, der med sin unikke, friske smag, slår hovedet på sømmet. Dejlig, forfriskende og læskende. Lad festen begynde!!!

Nok til 2
Nohrlund Cocktails sælges i flere størrelser, men den normale størrelse er 200ml (20 cl) hvilket nemt rækker til to cocktailglas. Prisen for en flaske er Kr. 35,- så man får virkelig noget for pengene.

TIP
Læg dine cocktailglas i fryseren et par timer inden servering, og sæt Norhlund Cocktails i køleskabet samtidig. Så kan du servere kolde cocktail i iskolde glas, pyntet med årstidens frugter, sukkerkant, bær eller blot med en enkelt isterning.

Nohrlund Cocktails kan købes hos blandt andre Vinoble butikkerne i hele landet.

Læs mere om Nohrlund Cocktails på deres hjemmeside her >>