Julens Portvin 2017 - Graham's The Tawny | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Julens Portvin 2017 - Graham's The Tawny | Grilltips.dk

Julens Portvin – Graham’s The Tawny
Grilltips.dk

Portvinens popularitet er steget markant de sidste 10 år, og er med god grund. En god portvin kan bruges til mage forskellige retter, og her anmelder jeg årets bedste portvin til prisen Graham’s The Tawny fra H J Hansen Vin.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Sponsoreret indlæg – Selvom jeg samarbejder med H J Hansen Vin, og derfor skal anføre at dette er et ”Sponsoreret indlæg” står jeg 100% inde for de varer jeg anbefaler, og hvis jeg modtager et produkt eller en varer jeg ikke kan lide, eller som ikke har den høje kvalitet jeg forventer, bliver produktet ikke omtalt og anbefalet af mig! Så du kan roligt have tillid til at dét jeg siger og dét jeg anbefaler, ér godt og værd at prøve.

Graham’s The Tawny – En fremragende portvin
Portvinen er klassificeret som en Tawny Reserve, hvilket betyder, at den har lagret minimum 7 år, typisk på 550 liters egetræsfade, der stilles i et lokale, der er en lille smule varmere end den klassiske portugisiske lagringskælder. Denne temperatur-forøgelse, øger koncentrationen af vinen, hvorved den bliver mere tæt og koncentreret. The Tawny er resultatet af mange års forædling, og det er en ganske fremragende portvin til prisen.

Læs mere og køb Graham´s The Tawny her >>

Se alle portvine fra Graham´s  her >>

Drikkes iskold!
Modsat mange andre portvine, kan The Tawny faktisk nydes både iskold eller ved almindelig stuetemperatur, og den smager ganske dejligt på begge måder. Graham’s The Tawny er både velegnet til julens desserter, samt til ostebordet ved julefrokosten samt til at nyde med lidt snacks, småkager eller bare i sin rene form foran grillen, pejsen eller i din varme stue.

Mange års erfaring og kampgejst
I snart 200 år har Graham´s været et af de største og mest populære portvinshuse i Portugal. Huset har været igennem flere turbulente perioder, men har formået at opretholde husets høje kvalitet og gode renome. Dermed har Graham´s cementeret sin position som et af verdens mest anerkendte portvinshuse.