Thermocold – Vinrum og vin køling til hus og sommerhus | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Thermocold – Vinrum og vin køling til hus og sommerhus | Grilltips.dk

Thermocold – Vinrum og vin køling til hus og sommerhus
Grilltips.dk

Thermocold, der kommer fra Norge, er én af verdens førende producenter af køleanlæg til industrien, men de producerer også nogle fremragende vinkøleanlæg til privatbrug.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Hvis du ikke har et rum i dit hus, eller dit sommerhus, der egner sig til at indrette en vinkælder, kan du købe et komplet vinrum hos Wineandbarrels.com i Hillerød.
En komplet løsning

Den komplette løsning
Thermocolds vinrum er isolerede, og indrettet med vinreoler, køleanlæg og det hele, lige til at sætte i stikkontakten. Der produceres flere forskellige modeller, alle med glas-skydedøre, men med plads til et varierende antal flasker.

Selvbygger
Thermocold producerer også køleanlæg til at monterer i et eksisterende vinrum eller en vinkælder, så hvis du har mod på at bygge, og indrette din egen vinkælder er dette anlæg helt fantastisk, ikke mindst til prisen.

Kvalitet varer længst!
Mottoet hos norske Thermocold er ”kvalitet varer længst” og det er ud fra dette motto at virksomheden producerer deres vinkøleanlæg og vinkølerum. Kvaliteten er i højsædet, men samtidig er prisen konkurrencedygtig, så der er masser af gode argumenter for at vælge et anlæg fra Thermocold.