Kyllingbryst med urtecreme - kylling på grill | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Kyllingbryst med urtecreme - kylling på grill | Grilltips.dk

Kylling med urtecreme
Grilltips.dk

Kylling er nemt at tilberede i grillen, og det smager fantastisk. Her er opskriften på kylling i fad med urtecreme, tomater og parmasan. En lækker grillret.

OPSKRIFT (4 pers.)
4-6 stykker kyllingbryst
1 dl finthakket persille (frisk)
1 dl  finthakket basilikum (frisk). Alternativt finthakket koriander
2 fed hvidløg
15 mandler
3 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
1 knsp salt
1 knsp peber (friskkværnet)
1 spsk cremefraich eller yoghurt naturel
2 tomater i tynde skiver
150 gr. revet parmasanost

TILBEREDNING
Læg kyllingbryster ved siden af hinanden i et smurt ildfast fad eller i en foliebakke. Krydr med salt og peber.

Blend/hak mandler og hvidløg fint i en minihakker eller foodprocesser. Tilsæt de finthakkede urter, olivenolie, hvidvinseddike og blend i et par sekunder. Tilsæt så cremefraich og et drys friskkværnet salt og peber og rør det hele sammen med en ske.

Smør urteblandingen ud over kyllingen, læg tynde tomatskiver ovenpå, og drys til sidst med rigelige mængder revet parmasanost.

Bag retten i grillen eller ovnen, ved middel, indirekte varme, ca. 200-220 grader i ca. 30-35 minutter

Server med en lækker grøn salat og et glas kølig hvidvin