Nem take away fra Sunset – hvis tiden er knap | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Nem take away fra Sunset – hvis tiden er knap | Grilltips.dk

Nem take away fra Sunset – hvis tiden er knap
Grilltips.dk

Når hverdagen buldrer af sted, og det kniber med tid til at grille, kan Sunsets grillede burgere løse problemet. Du burde prøve det!

Sunset har lanceret en ny burger, der kan få grillkokkens tænder til at løbe i vand. HEREFORD BEARNAISE er det seneste skud på stammen fra Sunset, der er kendte for at kombinere den gode smag, med de bedste råvarer.

Sunset har desuden nu gjort det endnu nemmere med deres nye koncept Nem Take Away som du kan benytte dig af.

HEREFORD BEARNAISE er en lækkerbisken, bestående af en stor og saftig Hereford bøf, i en lækker sprød bolle. Bøffen forkæles med mild cheddar og bløde løg. Til sidst toppes den med en utroligt lækker bearnaise-mayonaise, løg, frisk salat og letsyrlige pickles. Det er en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Du kan købe burgeren i alle Sunsets restauranter, men du kan også bestille din mad online, som Nem Take away, og hente den når du er klar. Husk nu at bestille rigeligt, da HEREFORD BEARNAISE burgeren smager SÅ godt, at du hurtigt kan få lyst til endnu en burger, når den første er spist.

Hos Sunset tager man ordet nem take away alvoligt. Det drejer sig ikke kun om at få noget mad ud af døren i en fart, men om at lave god mad, med ordentlige råvarer, og i høj kvalitet, samtidig med at det gøres nemt og bekvemt for kunden. Du kan nyde din mad fra Sunset, både som dine-in, nem take away eller hvis det skal være nemt, kan du bestille maden online.

Du kan nyde din mad på Sunsets flere end 40 restauranter, fordelt over hele Danmark, samt en enkelt restaurant på Færøerne. Uanset hvor du vælger at nyde din mad, kan du forvente den samme høje kvalitet, den samme komfort og de samme gode oplevelser. Besøg din lokale Sunset restaurant og prøv én af de mange populære varianter fra menukortet. Der er altid en Sunset i nærheden af dig.

burger