Kylling på Grillen - Lår med Barbecue sauce | Grilltips.dk
Kylling på grill er både nemt og utroligt lækkert. Steg dine kyllingelår ved lav til middel varme, så kyllingen ikke branker og brænder. Pensel jævnligt med hjemmelavet barbecue sauce og succeen er i hus.
OPSKRIFT:
2 Kg ferske kyllingelår
Hjemmelavet barbecue sauce (se opskriften på Barbecue Sauce)
TILBEREDNING:
Dup alle kyllingelår med f.eks køkkenrulle så de ikke er våde eller fedtede og put dem i en frysepose. Hæld et par deciliter af den hjemmelavede barbecue sovs i posen, og snør posen til. Vend herefter posen og massér den forsigtigt så alle lår bliver marineret. Læg posen i køleskabet i mindst 30 minutter. Kyllingelårene steges på direkte, middel varme, og pensles jævnligt med barbecue sauce (kke den som de rå kylling har marineret i).
ANBEFALET TILBEHØR: