Lad en anlægsgartner ordne haven - Anlæg | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Lad en anlægsgartner ordne haven - Anlæg | Grilltips.dk

Lad en anlægsgartner ordne haven
Grilltips.dk

Hvis du har brug for professionel hjælp i haven, kan det være en god idé at tage kontakt til en anlægsgartner. På den måde er du sikker på at dit haveprojekt bliver udført af fagfolk med styr på selv det mest komplicerede opgaver – Sponsoreret indhold

Gartner Gottlieb A/S kan løse det hele
Her finder du et dedikeret team af fagfolk der virkelig har forståelse og grønne fingre, uanset om du skal have rettet din plæne til, lagt kloak eller blot søger pleje til din have. Hos Gartner Gottlieb kan de det hele, og hvis man læser anmeldelserne af virksomheden, kan man se at de ved hvad de taler om. Gartner Gottlieb er en finder du ved at søge efter anlægsgartner København 

Pleje og vedligeholdelse
Hvis du ønsker en professionel pleje og vedligeholdelse af din have, kan Gartner Gottlieb træde til med alle typer pleje, lige fra beskæring af træer, vedligeholdelse af bede til den ugentlige pleje af din græsplæne. På den måde kan du overlade din have i trygge hænder, og bruge tiden på noget mere fornuftigt.

Renovering og anlæg
Hvis du netop har bygget hus og ønsker hjælp til at få anlagt drømmehaven, er det også en god ide at kontakte fagmanden. Her kan de hjælpe med alt, lige fra anlæggelse af have, drøn, havnebassin, bede og anlægning af plæne, uanset om du ønsker en sået græsplæne eller rullegræs. Når fagmanden løser arbejdet har du en garanti for at det udføres korrekt, og du har samtidig garanti for kvaliteten af arbejdet. Derfor er det altid en god ide at få hjælp fra en fagmand når haven skal anlægges.

Virker kloakken ikke?
Gartner Gottlieb tilbyder også kloakservice for alle på Sjælland, uanset om det er anlæggelse af en helt ny kloak eller reparation eller genopretning af en ødelagt kloak. Her er det ligeledes vigtigt at have en fagmand til at løse opgaven, da den kloak der er anlagt forkert, kan koste mange penge at genoprettet bagefter.

Også det helt store løsning
Gartner Gottlieb arbejder ikke kun for private, men tilbyder en hel vifte af produkter til erhvervslivet og industri også. Anlæg og kloakentreprise, lige fra underentreprise til totalentreprise, så de kan levere hele løsningen til byggegrunde og nybyggeri, samt renovation af eksisterende kloakløsninger på hele Sjælland.

Skal der gøres rent?
Gartner Gottlieb tilbyder også totalløsninger inden for Facility Service, og kan løse opgaver, store som små indenfor dette område. Her dækker man blandt andet områderne En fast ejendomsfunktionær, Bygningsvedligeholdelse, Overvågning af CTS-anlæg, Rengøring, Kantinedrift, Frokost- og frugtordning samt den klassiske pleje og vedligeholdelse af udearealer året rundt.

Dertil kommer løsning af opgaver som ventilation og drift, Skadedyrs- og rottebekæmpelse, Security service, Indendørs planteservice og alle typer håndværksservice. Med andre ord dækker Gartner Gottlieb hele spektret indenfor Facility Service og administration.

En alsidig virksomhed
Som du kan læse i denne artikel, kan Gartner Gottlieb løse de fleste områder, både inde og ude af dit hus eller ejendom. Lad gartneren hjælpe med dine have, pleje af plæner og udearealer, samt varetage alle forefaldende opgaver indenfor ejendomspleje, Facility Management, kloakservice og reparation og anlæggelse af nye kloaker. Dertil kommer anlægsopgaver både som underentreprise og helt op til totalentreprise.