Pas godt på din bil - Din Bilpartner hjælper | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Pas godt på din bil - Din Bilpartner hjælper | Grilltips.dk

Pas godt på din bil – Din Bilpartner hjælper
Grilltips.dk

Sponsoreret indlæg – Bilen er en uundværligt ting i dagligdagen, og den skal bare fungerer, hver eneste gang nøglen drejes i tændingslåsen. Med andre ord skal bilen passes og plejes, og det kan DIn Bilpartner hjælpe dig med

Uanset hvor du bor
Din Bilpartner har afdelinger spredt ud over hele Danmark, og uanset hvor du bor, har du ikke langt til det nærmeste autoværksted. Hvis uheldet er ude, kan du endda få hjælp fra Din Bilpartners Vejhjælp.

Book tid online og del betalingerne op
Når det er tid til service, eller hvis du bil har brug for at komme på værksted, kan du booket tid online, og dermed gøre det når du har tid, og det passer ind i din kalender. EN pludselig skade eller reparation kan nemt blive dyr, og derfor tilbyder Din Bilpartner en ordning, hvor du kan udskyde betalingen i op til 60 dage, hvilket giver lidt luft i budgettet hvis uheldet er ude.

Hele pakken og lidt til
Hos Din Bilpartner kan du får lavet service på din bil, og være sikker på at fabriksgarantien overholdes. Du kan få udført alle reparationer, lige fra simple småopgaver til totalrenovering af din bil, serviceeftersyn, klargøring til syn, omlakering og buler. Samtidig kan du tegne en Xtra Sikring, der er en garanti, der dækker næsten alle mekaniske og elektroniske dele på bilen, og dermed giver dig fuld tryghed i hverdagen.

Leasing til både erhverv og private
Hos Din Bilpartner kan de også hjælpe og rådgive dig i forbindelse med leasing, uanset om det er i privat- eller erhvervsøjemed.

Med værksteder spredt ud over hele landet, online booking, Xtra sikring, vejhjælp, finansiel hjælp og leasing til både private og erhverv, må man sige at Din Bilpartner har hele pakken, og kan sikre din bil i mange år frem i tiden. Derfor er de et nemt valg, når snakken går på valg af mekaniker og værksted og reparation af bil