Pizzasnegle i grill - til både store og små | Grilltips.dk
Hvis du har lidt dej i overskud, eller vis du vil forkæle dine gæster, venner eller børn med en lækkerbisken, skal du lave pizzasnegle i grillen. Her er opskriften på pizza-snegl i grill, med tomat, skinke og Oregano
OPKRIFT (6-8 pers)
2½ dl lunkent vand
20 g gær
ca. 225 g hvedemel
ca. 225 g durum hvedemel
10 g salt
½ dl god olivenolie
Se tilberedningen af Grilltips favorit pizzadej her >>
Pizza og pizzasnegle i grill
Det er både nemt og hurtigt. Du skal dog arbejde med to forskellige temperature når du bager de to slags mad.
Hvis du vil lave pizza i grill skal du få grillen så var som muligt, gerne 300 grader eller lidt mere, og varmen skal være indirekte så bage- eller pizzastenen ikke brænder pizzaen sort i bunden.
Hvis du vil bage pizza-snegle kan du sagtens nøjes med at have grillen tændt på 220 grader, men stadig indirekte varme, så sneglene ikke brænder i bunden.
Jeg benytter ofte et stykke bagpapir som jeg lægger på bage- eller pizzastene lige før jeg lægger en pizza eller pizzasnegle på. På den måde brænder maden ikke fast og efterlader grimme mærker og fastbrændte rester på bagestenen.